Dienoraštis

000

Pakliuvau i dviprasmiska situacija...ziurineju darbus idomu grazu orginalu,zvilgsnis uzkliuna uz komentaro kazkieno kazkam-gerai kopijuoji...ir susimastau- o kaip irodyt kad nekopijavau ? ir isvis kod..  Daugiau..

000

39+.... varvanti nosis,kosulys iki asaru...o mintyse veltinis...guliu beveik ant samones netekimo ribos,o galvoje sukasi mintys kaip is melsvos ir violetines vilnos nuvelsiu sunenui kepuriuka.. Kazin ..  Daugiau..

Šalio banguotais kraštais vėlimas

2140

Bandysiu parodyti, kaip veliami šalikėliai banguotais krašteliais. Pasiruošiame darbo vietą. Geriau pradekite nuo nedidukės apykaklės, tada ant stalo tikrai rasite jai vietos. Mano stalas maždaug 110..  Daugiau..

000

su tavo diena brangioji-paciulbejo vyras is ryto i ausi... Ir kokia gi ta diena? Rytas kaip visad iprastinis- prausiames ko nelbai megstu ir argumentuoju tuom kad miegodama neiisiterlioju, gaminu p..  Daugiau..

000

Sninga... iš vienos pusės tai yra geriau nei lietus, ne taip šlapia, nors iš kitos pusės žiema :) Vakar ją vijom iš kiemo, o šiandien ji tyčiojasi iš mūsų vijimo. Betvarkė. Pavasariu dar net nekvepia,..  Daugiau..

000

Užgavenės - puikus laikas užsidėti kaukę ir apsimetus blogiuku gąsdinti rankdarbių mėgėjas.  Žinoma, kaukė gali būti ir perkeltine prasme. O šiandien tikrai pagąsdinsiu darbščias moteris.... Truputį ..  Daugiau..

000

Sveikutes,as dar tik kelios dieneles cia,bet internete labai noreciau sulaukti susidomejimo savo darbeliais,nes labai megstu juos daryti,todel ivertinimas visada paskatina eiti i prieki,todel raginu v..  Daugiau..

000

plagijuoti darbų aišku, nevalia. tačiau, jei pasinaudoji  siuvinėjimo schema iš kokio nors žurnalo ir ir tikrai nesisavini autorystės, tai manau, kad čia nėra nusikaltimas. aš naudojuosi užsienio žurn..  Daugiau..

000

Beletristika palieku apsivelusiam...gelytes, saulytes, vejus ir lietus- irgi jam .... o dabar prie reikalo... Nu as tai pasakysiu "žostkai"- mest be kalbu...  sorry, chebra, bukim biedni , bet teisin..  Daugiau..

000

Šiandien tokia graži diena, saulutė, ne vėjas, ne lietus, gražu lauke ir linksma širdy... Viskas būtų beveik tobula, jei ne tokia nevykusi problema veltinio puslapyje. Pasirodo, jog esame testuojami i..  Daugiau..

000

Sveiki :) Nusprendžiau aprašyti šios savaitės kūrybinę pusę. Gavau nemažą užsakymą iš akmenėlių parduotuvės, tad sėdau ir prigaminau kalną auskariukų, gaila, kad daug išpardaviau, tad jums pasiūliau..  Daugiau..

000

Sekmadienis, visi ilsisi, todėl sudėtingiems darbams šiandien vietos nėra... Galima eiti pasivaikščioti su vaikais ar antrąją puse, galima valgyti ledus ar gerti kavą, galima kelti naujus darbus į ran..  Daugiau..

000

Penktadienis :) puiki diena pagerinti veltinis.lt... Taigi, praleistas laikas nuėjo ne veltui ir galima Jums parodyti naują balsavimą už darbus. Dabar jis truputį kitoks: balsuoti galėsite užėję pelės..  Daugiau..

010

Labas rytas, štai ir dienoraštis... Iškart paklausite: kam jis? Taigi visokioms nesąmonėms, visokioms apsivėlusioms mintims, visokiems patarimams ir pamokymams. Atsiradus daugiau įrašų dienoraštis ats..  Daugiau..

Burbuliuko vėlimas šlapiu būdu

1210

Reikės: vilnos, žirklių, storo siūlo, muilo. Atsikerpame vilnos ir siūlo. Vilną perrišame siūlu, kaip parodyta nuotraukoje. Vilną išpešiojame ir suformuojame kamuoliuką. P..  Daugiau..

Žaisliuko vėlimas: dama

1030

Jums reikės: Vilnos, Vėlimo adatelių ir kempinės, Vielos, Valo, Klijų, Žirklių, Karoliukų žmogučiui papuošti, Siūlų, Adatos, Kt. ...taigi pradedame gaminti suknelytę. Paimame vilnos, vėlimo adatėle..  Daugiau..

Žaisliuko vėlimas badant: katinukas

1630

Mums reikės: įvairių spalvų vilnos,velimo adatų,kempinėlės,juodų siūlų,adatos,žirklių ir poros karoliukų akims. Imame vilnos gabalėlį ir formuojame adatos pagalba plokščią katinėlio galvą. ..  Daugiau..

Biseris: kaip suverti gėlytę?

1520

Jums rekės: žirklių (vielutei atsikirpti), karoliukų, vielos. Pasirinkite norimos spalvos karoliukus ir darykite, kaip parodyta. Pirmiausia imame vieną spalvą ir suveriame 15 (galima ir daugiau arb..  Daugiau..

Gėlės vėlimas

2240

Reikalingos medžiagos: įvairių spalvų vilna, šiltas vanduo, muilas, bambukinis kilimėlis vėlimui, tiulis. Išdėliojame vieną ar kelis vilnos sluoksnius taip, kad jie sudarytų skritulio for..  Daugiau..

Kas yra veltinis?

310

Kas yra veltinis? Veltinis yra 100% vilna, kuri yra suvelta iki tokio lygio, jog įgautų vėlinio savybių, t. y. ją karpant kraštai neturi atspurti. Ar aš galiu pats suvelti veltinį? Taip, J..  Daugiau..