Dienoraštis

Su moters diena!

260

Sveikinu visas su tartautine moters diena! Linkiu visada išlikti tokioms pat kūrybingoms, išradingoms ir kad mūza niekada mūsų neapleistų! :)  Daugiau..

Pavasaris jau čia :)

230

Pasidžiaukime paskutine Žiemužės diena, o ryt savo glėbin priimkime Pavasarį :) . Nuostabiai puikų paskutinį Žiemos sekmadienį beklajodama po mišką aptikau švelniai violetinės spalvos žiedelius. Jie t..  Daugiau..

Su Gimimo diena, Lietuva !!!

031

Vakar turėjau laimės dalyvauti 1949 m vasario 16 d. deklaracijos metinių minėjime Minaičiuose . Niekada nemaniau, kad galiu apsiverkti skambant "Tai gražiai mane augino"  dainai... Matyt, tokiuose sus..  Daugiau..

teatras

060

O aš vakar buvau dramos teatre...Spektaklyje ”Vargšų opera” . Nesigiriu, tik labai džiaugiuosi bilietus gavau dovanų iš Vaikų linijos už budėjimus. Ištikrųjų tai labai nustebau sužinojus apie tokį ap..  Daugiau..

Konkurso "Myliu Kalėdas" rezultatai

1380

Sveiki, baigėsi rimčiausios metų šventės - vėl pasitikome sugrįžtančią saulę ir pakeitėme sieninius kalendorius naujais. Nurimus šventiniam šurmuliui ir šąlant bąlant už lango, galime ramiai suvest..  Daugiau..

2016

251

Atverčiame naują,švarų lapą,vėl Nauji metai pilni vilčių,tikėjimo.Kiekvienas susimąstom,gal bus jie geresni,laimingesni,gražesni.Grožį kurkime patys,nes visi šioj svetainėj esate talentingi ir labai k..  Daugiau..

Sveikinu

261

Kalėdinių varpelių gaudesy pajuskite palaimos skonį, vilties skambesį ir ramybės harmoniją ir tegul ši sėkmingo gyvenimo mozaika lydi Jus ir Jūsų šeimas visus ateinančius metus. Tegul visų jūsų ..  Daugiau..

Su šventėmis

9132

Norėčiau parašyti tiek daug, bet gal šį kartą tiesiog.. Ramių Kalėdų ir Linksmų Naujųjų metų! Linkiu, kad šventiniu laikotarpiu niekam nesibaigtų narystė, o darbščiosios rankelės netingėtų ;) Apsiv..  Daugiau..

Snaigės iš kokteilinių šiaudelių

650

Sveiki, šiandien noriu pasidalinti pamokėle kaip pasigaminti snaiges iš kokteilinių šiaudelių. Šią pamoką radau internetę, ją šiek tiek pakeičiau ir pritaikiau mūsų šeimai :) Buvo smagu darbuotis su v..  Daugiau..

Dar viena svetainės naujovė

41133

Kaip tikriausiai visos pastebėjote, darbelio įkėlimo lange atsirado 2 papildomi angliškam pavadinimui ir rankdarbio aprašui skirti laukeliai. Taip pat, tikriausiai, visos žinote, jog jūsų rankdarbiai ..  Daugiau..

Rudens pasakos kūrimas:)

1160

Pasidalinsiu mūsų pirmąja pasaka.... Kepėm, rankdarbiavom, rinkome gėrybes ir dekoravom:) Ruduo... spalvos... grožis... Kai rudenį gamta tiek daug gražių spalvų mums dovanoja, o vėjas margaspalv..  Daugiau..

Konkursas - "Dėdė derlius"

1582

Sveiki, sveikinu visas (-us) su gausiu rankarbių derliumi, tačiau laikas bėga ir reikia skinti kitokius vaisius - rinkti nugalėtojus. Skaičiuojame balsus. Sumuojame komentarų kiekį ir patikimų k..  Daugiau..

Tarptautinė Veltinio diena

560

Visus velėjas ir velėjus, su Tarptautine veltinio diena. Įkvėpimo kūriant grožį, įgyvendinant svajones, puošiant pasaulį savo rankų darbo kūriniais. Su švente Jus mielieji!!!  Daugiau..

autoriaus vertinimas

1300

Gavau tokią užklausą iš veltinis.lt   „ Siekdami gerinti paslaugų kokybę, norėtume paprašyti parašyti atsiliepimą apie šį autorių."  Niekur neradau, kur tą vertinimą reik atžymėt?   Gal kas galėtų  ma..  Daugiau..

Dilema

261

Vakaro pasiskaitymui DILEMA Priešistorė-turim kaimynę tokią a'la totorę a'la kinietę žodžiu senmergę..Amžiais aiškina apie tvarką apie tylą apie kvapus laiptinėje. Na kai žmogus neturi k..  Daugiau..

Vėriniai ateina į Facebook'ą

720

Štai tokio turinio skelbimą išplatinau Facebooke: Viena didžiausių rankdarbių svetainių Vėrinys.lt ateina ir į Facebook'ą! Kviečiu jungtis bendraminčius, kūrybingus ir pozityvius žmones. Dalink..  Daugiau..

Medžių kalba

1030

Daugelis pasakytų visai seniui smegenėlės tirštėja O man žmonių paskalos ir tuščios kalbos, bile kalbėti nusibodo, todėl dažnai traukiu į gamtą pasiklausyti medžių kalbos. Ar žinot kurie medžiai plepi..  Daugiau..

Gaiviname mezginių svetainę

1020

Sveikos mezgijeles,manau ,kad puslapis "MEZGINYS" nykiai atrodo,pavyzdziui "VELTINIS" geresnis vaizdas ir sumaniau pasiulyti;paprasyti Apsivelusi sukuri daugiau dirbiniu isskirstymo "dezuciu" (kojines..  Daugiau..

Specializacija

100

Sveiki, Taigi galiausiai nusprendžiau atsinaujinti ir susiaurinti savo veiklos sriti. Dabar specializuojuosi pagrinde vien tik ranka piestuose piesiniusoe naudojant rasala. Taip pat prikeliau nauju d..  Daugiau..

Žalia

4500

Sveiki, baigėsi žaliausias konkursas, paskendau kūrybinėse kančiose, nes niekas man nenori padėti išrinkti nugalėtoją :)  Skaičiuoju, skaičiuoju... Radau savo klaidą - nenurodžiau, kad laukiami nauj..  Daugiau..

Kvietimas susitikti

10076

KVIETIMAS SUSITIKTI !     Birželio 7 dieną 12 val. mažame Ariogalos miestelyje, svetinguose Velasos namuose, laukiami visi veltinis.lt svetainės nariai, kurie nori susipažinti, pabendrauti gyvai ir ..  Daugiau..

Vilnos akvarelės kursai Vilniuje

010

VILNOS AKVARĖLĖS kursai Vilniuje Gegužės 30d.: Dėmesio! Skelbimas norintiems išmokti vilnos akvarelės meno: Yra kelios laisvos vietos į Renatos Kraus vėlimo kursus. Grupė numatyta Gegužės 30d.   ..  Daugiau..

Velykos ant nosies

430

Sveiki visi sulaukę gražios saulėgrįžos šventės, Velykų.. ! Tikriausiai jau senai pastebėjote, jog Veltinis ir Velykos turi 3 bendras pirmas raides. Niekam nereikia per daug girtis, bet kiekviena tik..  Daugiau..