Dienoraštis

Slapyvardis skirtas ne slepti, o rasti

000

Slapyvardis – anot interneto: „vietoje tikrojo vardo naudojamas sugalvotas asmenvardis. Neretai vienas asmuo naudoja daugiau nei vieną slapyvardį. Jį gali sugalvoti pats asmuo, jį gali sukurti draugai..  Daugiau..

Tapkės iš seno megztinio

4100

Šaltukas artėja siūlau pasigaminti tapkes iš seno megztinio -reikės-megztinio-siūlų, kailiuko ir fantazijos. 1-nukerpame rankoves 2-iš vidurinės dalies iškerpame apvalius gabalus ( man išėjo dvigubi..  Daugiau..

Reikia patarimo dėl gobtuvo

600

Sveikutės vėlejėlės, labai reikia patarimo. Gal kas yra gaminę gobtuvą - šaliką? Jei taip, gal galėtumėte pasidalinti, kokios formos buvo šablonas ir kokio storumo klojote patį gaminį? Seniai noriu ..  Daugiau..

Rudens spalvos

24100

Kiek daug nuostabių darbelių pateikta šiame konkurse! Ačiū jums visiems. Tokie visi gražūs, originalūs ir rudeniškai šilti, kad sunku buvo išrinkti tik tris laimėtojus.   Skelbiame “Rudens spalvos“..  Daugiau..

Greitai numezgama lėlytė

640

Greitai numezgama lėlytė   Jei norite savo vaikutį pradžiuginti nauju žaisliuku, galite numegzti  lėlytę. Šis darbelis neatims daug laiko. Reikės: įvairių siūlų likučių; 5 virbalų, sintepono, vi..  Daugiau..

Madų šou

130

Madu sou:) Labai geras straipsnis prie rytines kavites. http://www.norvegijoszinios.com/2013/12/02/muge-madu-sou-ir-labdara-rogalande/ Cia rasite pazystamu veidu ir pazystamu darbu :D  Daugiau..

Siuvame sauskelnes

170

Populiarėjant daugkartinėms sauskelnėms, vis daugiau atsiranda norinčių pasiūti jas savo rankomis. Galima pasiūti įvairiausių spalvų - bus linksmiau, be to pigiau, o svarbiausia daroma su meile! Apie ..  Daugiau..

Atėjo gimtadienis ir prasidėjo

260

Atėjo gimtadienis ir prasidėjo.... O kas gi tiesą sakant,prasidėjo? Ogi papuoliau į vilnos vėlimo seminarą. Laimingas atsitiktinumas - ir aš jau ant kabliuko. Gražu be proto. Kai žiūriu įvairių meistr..  Daugiau..

Žvaigždė iš audinio skiautelių

6120

Žvaigždės iš audinio skiautelių gaminimas Reikės: įvairių audinio skiautelių, kartono, vilnos, karoliukų (nebūtinai), žirklių, adatos, siūlo . Iš kartono išsikerpame 60 rombo formos gabaliukų, ..  Daugiau..

Tarptautinė žirgų ristūnų šventė

8110

Noriu pasidalinti :) praeitą šeštadienį Utenoje vyko tarptautinė žirgų ristūnų šventė (Utenos hipodromo atidarymas) dalyvavau ir aš ten. Kaip ir kiekvienoje mugėje susipažįsti su įdomiais žmonėmis, g..  Daugiau..

Dekoruotas kosmetikos veidrodėlis

360

DEKORUOTAS KOSMETIKOS VEIDRODĖLIS Mielos damos, ponios ir panelės kviečiu padekoruoti, atnaujinti savo pabodusius kosmetinės veidrodėlius, kuriuos su savimi nešiojatės beveik kiekvieną dieną rankinė..  Daugiau..

Perdirbam atliekas

170

Perdirbam atliekas.. Prisipažinsiu-nerūšiuoju...pasiteisinimų turiu milijoną ir vieną jei ką... Na bent tiek galiu pasipasakot, kad kartais atrandam būdų kaip panaudoti tai kas lieka buityje ir reikė..  Daugiau..

Dienos detektyvas

1150

Dienos detektyvas.. Gaminau padažą,maišiau šaukštu...tuo pat metu mažius išvertė pieno butelį ant stalo -apsisukau,paėmiau butelį užsukau,nuvaliau pieną ,liepiau atsinešt šluotą ir išvalyt grindis.. ..  Daugiau..

Taupyklės gamyba

980

TAUPYKLĖS GAMYBA Trumpa pamokėlė, kaip pasigaminti taupyklę... iš stiklainio Mums reikės: stiklainio (norimo dydžio ir formos) ir dangtelio karštų klijų aerozolinių dažų suk..  Daugiau..

Vilnonio gobtuvo gamyba

470

SVEIKI !!! Nepriklausomiems menininkams dabar pademonstruosiu ir pasiūlysiu pasisiūti šiltą vilnonį gobtuvą, rudenio darganai nuvyti ir ryškiai, stilingai apsirengti. Šis gobtuvas yra pasiūtas pagal i..  Daugiau..

Dėžutė šokoladui

7100

Kaip pasigaminti dėžutę šokoladui Jums reikės: 1. Storesnio kartono pakanka dviejų A4 formato lapų (nuo kartono storumo priklausys dėžutės tvirtumas); 2. klijų arba plonos dvipusės juostelės  (aš ..  Daugiau..

Apsivėlęs, nupirk mašiniuką

1180

Gerbiamas mylimas ir visoks kitoks ponas Apsivėlęs.. Mums susitikimamas reik mašiniuko...Prašymas pasiulymas-nupirkit mylimai mūsų  vairuotojai Liolei-autobusiuką,nes ji visad veža daugumą kauniečių ..  Daugiau..

Rudeninis susitikimas pas Velasą

1270

DĖMESIO DĖMESIO Baisiai visų pasiilgau- a jūs ką nea?? Planuojam organizuojam rudeninį susitikimą susibėgimą pas Velasą-kas už? pasisakot-pirminis planas ateinantį šeštadienį t.y spalio mėnuo- diena..  Daugiau..

16120

Lietuvos veltinio amatininkų gildija kviečia į parodą "VANDUO" 2013.10.05-10.27  Daugiau..

Šlepečių vėlimo pamoka

17160

Sveiki. Pristatau vieną iš savo "vaikų": Šlepečių vėlimo pamoka. Jaunų vaikinų iš vilną teikiančios įmonės METACORIS paskatinta, sugalvojau parodyti kaip aš veliu šlepetes. Pradžioje trumpai parodau..  Daugiau..

Kaip greitai nuvyti virvutę

18130

Kaip greitai nuvyti virvutę. Tokias virvutes naudoju mezginių raišteliams,dirželiams,rankinių rankenoms ir kitokių rankdarbių dekorui. Ir taip: sliūlus sudedu 8 gijas,ilgis daugiau kaip dvigubai ..  Daugiau..