Dienoraštis

370

Su VĖLĖJŲ DIENA, DRAUGĖS (IR DRAUGAI ), KOLEGĖS, BENDRAMINTĖS, PATARĖJOS IR  KRITIKĖS. MYLIU JUS VISUS, NORS IR NEPAVYKSTA SU JUMIS BENDRAUTI TIEK, KIEK NORĖČIAU...  Daugiau..

340

Su tarptautine Veltinio diena,mielos vėlėjėlės.  Daugiau..

Rankdarbių mokykla

2460

Baigėsi konkursas "Rankdarbių mokykla". Darbelių sulaukėme nedaug, tačiau pasitaikė ir labai įdomių minčių :) Ačiū visoms dalyvėms. Šį kartą apsispręsta apsistoti ties vienu nugalėtoju, nes prizas vi..  Daugiau..

430

Likimas taip lėmė, kad jau beveik  metai, kaip netekau darbo.Esu nesekmingose paieškose.Gerai kad turiu mėgstamą užsiėmimą,o tai" nuvažiuotų stogas".Tad mezgu,mezgu,mezgu.Laimė atradau šią svetainę,to..  Daugiau..

000

Noriu mokytis skulptūros, bet ne studijuoti, o kursus kokius nors lankyti.:) Gal kas žinote ar Vilniuje yra tokia galimybė dirbantiesm žmonėms? Vienus radau, bet tik vieną pasirinkimą, gal kartais yra..  Daugiau..

35170

O buvo taip... Skubu pasakoti tik grįžus ..O kaip buvo žinos tik tie kurie atvyko į susitikimą- kuriems nebuvo baisus lietus ir nuvažiuotas kilometražas...Šįkart teks pasitenkinti tik tokiu pasakojimu..  Daugiau..

980

... mano rytiniai nesimiegojimai... pavadinau juos "Rudens karoliais"  : Visos pievos nusėtos šituo grožiu. O rūkas "padėjo visa tai pamatyti"  .................................................  Daugiau..

780

Sakoma akys sielos veidrodis-ania... Visą gyvenimą sulaukiu kritikos kad esu žudanti žvilgsniu-kad ir kokioj situacijoj bebūčiau vistiek užkliuva mano akys.Rodos žiūriu švelniai į mylimąjį ,o tas jau..  Daugiau..

710

Bandau keisti savo gyvenimą. Kol kas sekasi laaaabai sunkiai. Miniatiūriniai , lėti žingsniai į priekį. :)   Gal ir čia pavyks padaryti vieną kitą žingsniuką.  Daugiau..

000

Ar kas nors žino, kas yra meno terapija? Būtų įdomu paskaityti žinias, svarstymus....  Daugiau..

Karšta vasara

15120

Atėjo rugpjūtis ir pats laikas skinti "Karštos vasaros" derlių. Geras ir gražus konkursas, daug simpatiškų darbelių. Šį kartą pasitelkime skaičių magiją ir apdovanokime tiek geriausių darbelių autorių..  Daugiau..

530

Štai čia kiek senesnis mano kūrinėlis, kurį dariau labai kruopščiai. Angelo prototipu pasirinkau savo sūnų. Darbas turėjo būti vientisas, be mėlynos spalvos intarpų. Tačiau, manau, išėjo truputį geria..  Daugiau..

020

Vitražas  Ši technika - tai vitražas. Nuo amžių amžinųjų naudota bažnyčių puošybai, rūmuose, dvaruose ar pan. Dar ir dabar vitražai daromi rankomis, dailininkai ir meistrai dirba išvien norėdami pasi..  Daugiau..

590

Dar vienas dalykas. Negalėjau sudalyvauti bendrame susitikime Ariogaloje, tačiau šiek tiek norėčiau prisidėti prie bendro reikalo ir  "pasveikinti" dalyvius padovanojant mažas apsivėlusio tipo dovanėl..  Daugiau..

1530

Jau senai reikia pasitarti, nes užstrigau apmąstymuose. Iš nuogirdų sužinojau, jog yra poreikis naujam skyreliui "Išpardavimai", tačiau jau kelias dienas galvoju kaip tai išspręsti: Skyrelis, k..  Daugiau..

750

Sveikos VILNOS mylėtojos...:) Noriu jums parodyti šios vasaros, nuostabiai praleistą laiką....:) http://public.fotki.com/dangek/pleneras-pakaini-kaime/ manau galima dažniau būrtis į grupeles ir taip..  Daugiau..

Nertos rankinės gamyba

980

NERTA   RANKINE   -   ZEBRAS     Sios rankines nunerimui reikes;juodos (100gr-metrazas turetu buti 200metru) ir baltos (100gr=metrazas 200 metru siulu) spalvos siul.u ,ir Nr 3 vaselio. Pradedame ..  Daugiau..

Dėžutės dekoravimas

22150

Dėžutės dekoravimas Dabar apstu parduotuvėse medinių dėžučių dkupažui. Tačiau dekupažo technika jau daug kam pabodusiIr dar vienas minusas dėžutėms - jos vos „gyvos" Atradau naują būdą dekoruoti dėžu..  Daugiau..

320

Netyčia užtaikiau ant senos bjaurios temos, ir turiu šį tą gražaus parodyti. Puikus pavyzdys tinklarašytje,kurio nuorodos apsivelęs galvą ežys negeba įdėti :) Prašau paskaityti eziukstis.blogspot.com  Daugiau..

870

Jau keleri metai esu bitininkė megėja, bet kaip bebūtų gaila, aš vis dar esu akmens amžiuje, toje srytyje Nesenai lankiausi bitininko-verslininko Aleksandro Pupkevičiaus viename bitino skyriuje. Tai..  Daugiau..

010

Sveikos mielosios, visą vasarėlę praleidau savo bityne, pertvarkau ji kiek. Tad atsilikau nuo viso veltinio gyvenimo Bet dabar man labai reikia Jūsų pagalbos. Turiu tokią bėdą: esu mūsų giminėje et..  Daugiau..

51150

Labas rytas suraitytas  dar vakarykščiais įspūdžiais apkamšytas Na ką aš galiu pasakyti..buvo...uij kaip buvo.Suvažiavom, pasiglėbėsčiavom,atsibučiavom.Kaip smagu ir gera,  kad mūsų vis daugiau ir d..  Daugiau..

650

Šiaip paprastai nebaigtų darbų nemėgstu rodyti, bet kartais gal ir neblogai atsipalaiduoti ir pajuokauti. Štai ir turiu nemažą voratinklį iš maišytos vilnos, šilko, plonyčių moherinių siūliukų, kuris ..  Daugiau..

Megzta kepurytė VASARAI

550

Kepuryte   VASARAI   Kepuryte mezgimui reikes 100 gramu medvilniniu siulu (100gr=360-400metru) ir virbalu Nr 3 su valu arba penkiu virbalu kuriais mezgamos kojines. Ant virbalu uzdedame 120 akiu ..  Daugiau..

133160

Birželio 30 d. kviečiame į jau tradicija tapusį veltinis.lt narių sanbrūzdį !!! Susitikimo vieta: Ariogala. Miestelis nedidelis, tad paklysti nėra kur, o Ariogalos šv. arkangelo Mykolo bažnyčios bok..  Daugiau..

260

Kaip pasigaminti emblemą? Veliant šlepetes visada tenka iškirpti, angą per kurią bus apsiaunamos šlepetės. Iškirpus, vienos, ar kitos formos, angą lieka iškarpa. Anksčiau aš jas išmesdavau, tačiau..  Daugiau..

Gradientinis nagų lakavimo stilius

220

Gradientinis nagų lakavimo stilius. Tai labai parasta ir greita technika.Jum reikės: 1. Nagų lako. Galite naudoti tiek spalvų kiek norite. Šiam pavyzdžiui pasirinkau 3 spalvas: Geltoną, oranžnę ir r..  Daugiau..

340

Truputį ne į temą, bet visvien apie grožį:) ORCHIDĖJŲ paroda Kaune... Kauniečiams labai pasisekė, nes Kaune šį savaitgalį vyksta orchdėjų paroda:) Labai jums baltai pavydžiu, įsivaizduoju koks ten bu..  Daugiau..

400

Pagauta dvilypės nuotaikos - liūdesio ir artėjančios giedros užsimaniau parašyti čia, kad sužinočiau meno žmonių: - ką manote apie dabartinį meninko, kūrėjo gyvenimą Lietuvoje? Šį klausimą keliu ne ši..  Daugiau..