IrenosDarbai

Dienoraščio įrašas: Gaiviname mezginių svetainę

1020

 

Sveikos mezgijeles,manau ,kad puslapis "MEZGINYS" nykiai atrodo,pavyzdziui "VELTINIS" geresnis vaizdas ir sumaniau pasiulyti;paprasyti Apsivelusi sukuri daugiau dirbiniu isskirstymo "dezuciu" (kojines ,pirstines ,sukneles...) tai gal kas turi kokiu pasiulymu,as siulyciau- viskas Krikstynoms,arba apdarai Krikstynoms ,mezginiai vyrams...na tada ir pagrindinis puslapis   butu gyvesnis...

apsiveles 6

sveiki, įdėjau keletą naujų skyrių ir sukilnojau darbus.
Taip pat įdėjau "patinka" prie komentarų.

IrenosDarbai 1

Aciu apsiveles,manau puslapis atrodo gyviau,gaila ,kad merginos nieko nepasiulo

apsiveles 3

dar vienas baigtas mano darbelis šiandien: esu pasiruošęs rinkti žmonių atsiliepimus apie autorius. Rytoj žmonės, su kuriais nuo birželio 1 d. susirašinėjote daugiau nei pora laiškų, gaus laiškus su prašymu parašyti apie Jus atsiliepimą.
Taip žmonėms bus lengviau atskirti rimtus autorius nuo nerimtų ir išsakyti savo džiaugsmą/nepasitenkinimą dėl kokybiškų/nekokybiškų rankarbių arba malonaus/nemalonaus bendravimo.

Wool-shred 0

na. man tai negresia...as Lietuvoje beveik neparduodu.

apsiveles 2

na tai labiau bus skirta tiem, kad parduoda čia ir bendrauja per svetainę. Iš vienos pusės gal pagal atsiliepimus kažkam bus lengviau pasirinkti autorių, o iš kitos - nereikės "juodo sąrašo", kuris yra kažkur forume

Liole 2

Sveikintina iniciatyva, liemene gal dar atskirti megztinius, paltus. Taip pat yra apranga augintiniams ir žaislų, gal jiems vietą galima būtų padaryti. Kojinės ir apavas, manau, taip pat galėtų būti atskirai.

Violeta 3

Darbų išskirstymas tikrai sveikintinas, suskirsčius pagal kategorijas ir paieška lengvesnė. Be visų jau paminėtų dar reikėtų skilties "Mezginiai interjerui', nors pagrindas- įvairios staltiesės ir servetėlės, tikrai yra ir pagalvėlių, kilimų, šviestuvų ir t.t.
Kitas momentas- atsiliepimai apie autorius. Tikrai ne visi norės komentuoti, o be to susirašinėjimas vyksta dažniausiai ne per svetainę, o per asmeninį paštą, bent jau auksinių narių.