linute_67

Dienoraščio įrašas: 2010-03-18

500

 

"Viena karta?" :) Nea... buvo daugybė kartu. Buvo abejingumo, buvo dvejonių... ir dar buvo nuosirdziai geda.. ir nepaprastai geras atradimo jausmas:)

Papasakosiu viska is pradziu. Siaip as esu ir prigimties krapstuke  (matyt is mamos paveldejau ta bruoza). Mano dukra (dabar vienuoliktoke) taip pat visa i mane.. :) Ir su vilna ne as, o ji pirmoji susidure.. mokykloje per technologijų pamokas. Parejo, papasakojo, sako kitai pamokai reikia vilnos nusipirkti, adatos kazkokios keistos, dar muilo nestis.. dar karoliuku (isarde mano kazkoki verini). Na,galvoju, nenormaliai ten kazkas pas juos. Kita diena pareina visa patenkinta: mama, kaip patiko, kiek visko grazaus galima pasidaryti. Zodziu, "apsivele" tomis vilnomis is karto. Tik laisvo laiko randa ir pilnas kambarys vilnu. Tiesa sakant, ne itin tvarkinga ji, tai kur tik tu vilnu nepasitaikydavo ... patikekit :) Ir lovoje rasdavau, ir vonioj, ir balkone.. :) O dar katė Mėta labai megsta tuos apvalius "bumbuliukus" slapcia pavogti ir su jais zaisti.. Zodziu, vilnos vilnos vilnos.... O as pikta pikta pikta del jų abiejų betvarkes :)
Ir taip tęsėsi gana ilgai, kol viena karta.. sakyciau, eilini karta,  tvarkydama ismetytas ir paliktas vilnas prisedau pabandyti, kaip ta keista adata "veikia". Isbandziau adata, tada atejo eile muilui, kuris jau ir taip muilineje visas vilnomis "apauges" nuolat budavo. Ir jau zinokit kad patiko !!!! :) Nustojau bartis... slapcia sutvarkiau visas jos vilnas, isrusiavau karoliukus.. ir slapcia, kai dukra nematydavo, veldavau. Laiko daug neturiu, nes dirbu, tai tik laisvalaikiu. Karta kazkaip "nelaiku" ji sugrizo ir buvau isaiskinta :) kad prades juoktis: mama, taigi tau nepatinka!!! :) Ujjj... kad susigedau... :) teko prisipazinti, kad tai jau ir mano pomegis. Dabar vakarais abi "apsivelusios" sedim, tariames, gincijames. Zinokit, man kazkaip truputi kruopsciau gaunasi, tai ji uz tai kartais supyksta.. ir nesioja mano pagamintus daikciukus. Kai drauges klausia, kur gavo, ji sako "mamukas padare". Va taip apsivelusios ir gyvenam... faina mums :) 

 

 

Liole 0

Faina Jums Ir tobulėti nesunku, kai konkurentė šalia

linute_67 0

tai jau patikekit.. tik mes tokios, na.. kuomet ikvepimas pagauna

JuoDa 0

aha, įkvėpimo tikrai reik daug kūrybinių idėjų abiems ir, kad ta ugnelė neužgestų...