apsiveles

Naujienos: Informacija dėl konkurso "Vien tik meilė"

710

 

Sveiki,

šiuo metu vyksta konkursas "Vien tik meilė". Jau gavosi taip, kad didžiają dalį ten įdėtų darbelių blokavau. Neturėjau nieko prieš pačius ten buvusius darbelius, tačiau turėjau prieš jų pateikimą konkursui. Tai taikau ne visoms dalyvėms, bet jei jau yra sąlygos ir jei norite dalyvauti, tai būkite geros ir paskaitykite jas, o jose yra prašoma darbelio, pakuotės (ne atvirutės) ir aprašo. Ne vien kažko su širdute, o pilno komplekto, kurį žmogus galėtų įsigyti. Atkrepkite dėmesį - "įsigyti", tai turėtų būti ne darbelių paroda, o konkursas-mugė, todėl reikėtų dėti parduodamus darbelius.

blansyte 0

Ikisiu savo trigrasi as.Mano darbas irgi buvo uzblokuotas kaip supratau del to,kad be ipakavimo.Mielas ,musu apsiveles,ipakavimas toli grazu ne visada tinka,tikrai dazniausiai jo nereikia,o klientas tai maziausiai linkes moketi uz ji.As savo kiekviena darbeli ipakuoju i uzspaudziama maiseli,tai vargu ar nuotraukoje tai pasirodytu labai meniska.Zinoma,kad galima padaryti ir ypatinga ipakavima ,skirta tai progai,bet tuomet tas gaminukas sulauktu ir kitu metu konkurso ir turbut dar kitu,nes menininko noras butu parduoti jau du gaminius [darbas+ipakavimas],o ne ta pagrindini viena.Mano nuomone tai pagrindinis reikalavimas konkursui-mugei turetu buti ,kad nuotrauka aiskiai parodytu kas tai per darbas,kad fonas 'nesujauktu' pacio darbo.to nebutina taikyti kitiems konkursams. na cia tik mano nuomone,todel nebutina jos paisyti.
As nebedalyvausiu konkursuose ,nes niekad nebepataikau i reikalavimus,matyt jau toks mano meniskas supratimas

apsiveles 0

Suprantu meninikus, mene nėra taisyklių, ne taip kaip pas vyrus informatikus. Visiškai sutinku, kad pakuotė kelia kainą, kurios statistinis lietuvis mokėti nenori, tečiau nesupykite, bet gauti Valentino dienos dovaną užspaudžiamame maišelyje.. hhmmmmm gal aš jau senas ir nupezęs, bet kažkaip atrodo įdomiai.
O dėl konkursų taip pat sutinku, čia ne puslapis su taisyklėmis, dėl kurių reikėtų pyktis, šitas kažkas-konkursas-mugė bus paskutinis.

Liole 0

galvojau galvojau...dieną kitą....ir kažkaip įkvėpimas pagavo, tad trumpai, su meile, išsiliesiu

1. Konkursų- mugių reikia, nes tai yra smagu, judesys ir dovanos!
2. Taisyklių, kad ir kokios jos būtų, paisyti reikia, nes tam jos ir sugalvotos, kad būtų tvarka.
3. Veltinio faceboke paskyroje yra virš 3000 gerbėjų, todėl mielai kelsime konkursinius dirbinius ten ir taip padarysime Jus labiau matomais.(darbeliai "išeinantys" iš taisyklių ribų keliami nebus).
4.Dalyvaukim, bendraukim, draugaukim ir viskas bus gerai!

Liole 0

Gal tik tokį pastebėjimą išsakyčiau, kad reikėtų parašyti kas bus tiems, kurie dalyvauja tvarkingai ir koks prizas laukia, kaip rinksime laimėtoją. Nes dalyvauti tiesiog....nežinonybė manęs neviliotų

Liole 0

Daugiausiai ginčių šiame konkurse dėl pakuotės. Pasinaudokite mazojiros sukurta dėžutės lankstymo pamokėle, kurią galite panaudoti pakuojant ne tik šokoladą. Ir čia tikrai nereikia didelių papildomų išlaidų
Man, kaip pirkėjui, būtų smagu nupirkti jau supakuotą dovaną. O jei nenorėčiau,gal galėčiau susitarti pirkti be pakuotės?

http://www.veltinis.lt/blog/chapter.php?ch=1091

AstaRudak 0

Ačiū dar kartelį Apsivėlęs, už šią svetainę, gerus ir gražus norus, ir nepykite labai už nesupratimą ir ne visada vietoje išsakytą pretenziją.
Bet kuriuo atveju jūsų įgyvendinta idėja pati iš savęs neša daug gėrio, net ir didžiausiems kritikams

irmuzele 0

kritika verčia tobulėti o konkursų reikalavimai verčia pasitempti ir tapti patrauklesniems vartotojams ir konkurencingesniems vienam prieš kitą