irmuzele

Rankdarbių klubas: Vasaros sezono atidarymas

21140

 

Vasaros sezono atidarymas- superinis veltinio chebrytės susitikimas

Viską pradėjo Plikis ir Ponia- kaip čia kai kas  bičiuliškai pakrikštijo...

 sustikom

stalas eilinį kartą lūžo nuo vaišių

sugužėjo chebrytė kas iš Klaipėdos kas iš Utenos kas dar balažin..nepamenu aš nu sklerozė ir senatvinis marazmas -atleiskite..Tiek įspūdžių emocijų ,šypsenų -net žandus paskaudo.Pasėdėjom apšilom ir į Aido darbų parodą nurūkom.

 

Apžiūrėjom ,apkalbėjom- juk visdėlto moteriškas kolektyvas -vyrukai mažuma pas mumi - bet labai mylimi ir pageidaujami ...Smagu už Aidą,  užtai kad pagaliau prisiruošė ir padarė ir netik mes bet ir kas tik panorėjęs gali grožėtis jo darbais.Grįžom atgal,kadangi nuo vaišių reik pailsėti ir skrandyje vietos padaryti užsiėmėme jau tampančia tradicija papuošti tuos namus kuriuose svečiuojamės- šįkart tai buvo karpiniai kas kaip moka- gėlytės su palinkėjimais namų šeimininkui.

Valerija irgi sudalyvavo -tik virtualiai, bet labai smagu su šiuolaikinėm technologijom net gyvendamas Norvegijoj-smagumėlis-galėjo stebėt ir mūsų džiaugsmui pavydėt ..

Pagamintas gėlytes kabinom šalia atsivežtų darbų parodai, nes medžius palenkti Aidas atsisakė..

Štai ir liko šiokie tokie pėdsakai nuo mūsų...Smagiausioji dalis keitimasis dovanomis irgi tampa tradicija- super, kad visi sutinka ir manau visiems patinka..

Kas baltu kas juodu, o kas žaliu pavydu palydėjo kai kuriuos laiminguosius gavusius išsvajotas dovanas-bet juk mes susitiksim dar ne kartą..

 Dovanos ir siurprizai nesibaigė-šiokia tokia staigmena užėjus Irmužėlei kūrybiniam įkvėpimui buvo nubalsuoti ir išrinkti patys pačiausi dalyviai,balsavo visi draugiškai ir šiek tiek rimtai ir nerimtai, nes diplomai nebuvo rimti.

 Prisipozavę gavę dovanų ir n-tąjį kartą sėdę prie stalo buvom dar kartelį nudžiuginti, nes ponas Apsivėlęs ( buvo iškeltas klausimas ar jis apskritai egzistuoja kaip žmogus ) padovanojo visiems susitikimo dalyviams 44640 minučių auksinės narystės- valioo !

Ir keletas  smagių mūsų akimirkų be komentarų..

dar šiek tiek-kam šampano o kam replėm per makaulę..

Kristutė rado sielos draugą-argi nepanašūs?

Kai jau prisikimšom ir pasilinksminom iki soties atėjo rimtoji dalis Aidas kadaise gavęs nuo Liolės ( kurios didžiam mūsų visų liūdesiui šįkart nebuvo ) dovanų užrašų knygelę panoro, kad mes ją užpildytume -nu žodžiu neduok moterim valgyt duok pakalbėt, tai jis skaudančia galva pasielgė gudriau -paprašė parašyt-tiesiog -kas kam šaus į galvą..

ir rašėm..ir linkėjom..ir tapo kieme trumpam tylu...labai trumpam

Štai mes linksmieji išradingieji veltinis.lt draugai-smagu, kad mūsų gretos didėja ir sulaukiam naujų narių kurie išdrįsta ir nepasididžiuoja,  ir atvyksta į susitikimus

 AČIŪ JUMS KAD ESAT KARTU

P.S. Sekantis susitikimas pas VIDABARĄ- gavom kvietimą- tikrai nepasididžiuosim ir nuvažiuosim

 

GreRus 0

Smagu jums buvo

juperi 0

Saunuoliai !!!!!!!!!!! Povydziu zaliai ir tuo paciu uz jus visus dziaugiuosi...Linkejimai...

Kristut 0

Aš dar neparėjau į save....dar dalyvauju Mano siela dainuoja, balta ŽALIA ir juoda

Editos-spalvos 0

aš irgi dar eisiu į save ilgai ilgai kiek čia daba kilometrų nuo Utenos iki Pasvalio, a ?

Liole 0

Kaip visada...viskas puikiai, smagiai, skaniai, draugiškai. Nors ir negalėjau būti (verkė mano širdis), bet tikrai labai ačiū šeimininkams už plotą ir rūpestį, ir Irmuzelei už kūrybiškas idėjas Jūs visi labai labai šaunūs!!

Wool-shred 0

Labai dziaugiuosi, kad pamaciau visus mylimus, nors siai dienai pazaliavusius, zmogucius! Labai visu pasiilgau! Saunuoliai, kad susitikot! Myliu, buciuoju, apkabinu!

Vyga 0

visus pabuciavau, laukiau siu nuotrauku

vidosgalerija 0

smagu buvo susitikti, ačiū Aidui ir jo šeimai už svetingą priėmimą sekantį kartą laukiu visų pas mane

colibri 0

ačiū Aidui, Marijai už svetingumą . Ačiū atvykusiems už susimatymą . Ačiū ir "neatvykusiai" Wool už susimatymą . AČIŪ UŽ ŽALIĄ . Kaip smagu, kad esate

irmuzele 0

Smagu kai atrandam laiko susibėgti o dar smagiau kad prisijungia vis naujų narių- jėėėgaaaa

urte 0

Džiaugiuosi už Jus visus,Jūs-tikra Jėga ir labai gražiai žali

Aidas 0

Labai , labai ačiū jums mielosios, kad atvykot, nepasididžiavote aš laimingas žmogus galėdamas jus pažinti Jūs visos labai mielos Aš jus ir

EISI 0

Tik ką grįžau namo Dar kartelį noriu padėkoti priėmusių namų šeimininkams organizatoriams Vienus įsivaizdavau rimtesnius, kitus linksmensius, trečius tokius, kokie ir yra Visi su savo žavesiu Iki malonių susimatymų: tiek virtualių, tiek "gyvų"!

Aniuta 0

Miliu-miliu!!! labai pasiylgau!!!

robe-a 0

Ačiū visiems smagu buvo pasimatyti

musyte 0

Ačiū už gražu priėmima , buvo labai smagu su visais susipažinti, prisijungti prie jūsų šaunaus rato . musyte ir katyte(dar vis neauksinė)

Liole 0

Katytes ieškojom ilgai,kaip pelytės Neprisiregistravusiems nariams niekaip neišeina duoti auksinės narystės Tai va gerai, kad tą padarėte

graziniux 0

oi kiek graziu,siltu zmoguciu,kaip ten pas jus buvo smagu,dziaugiuos kartu su jumis,nors pas jus ir nepakliuvau,aciu Irmuzelei uz nuotraukas

Ona 0

Puikios nuotraukos, nuostabūs žmonės... Vasariškai nuotaikingas šaunus bendraminčių susitikimas...
O Irmužėlė nepakartojama žurnalistė - metraštinikė, viską nuosekliai aprašiusi ir sustabdžiusi nuostabiausias akimirkas...
Džiaugiuosi kartu su Jumis

dangek 0

smagi buvo diena, aš tik dabar atsigavau.... jei kas nori nuotraukų pas mane jų nemažai, rašykit į el.paštą dangekuras@gmail.com ..........iki kito malonaus