Daidija

Dienoraščio įrašas: Vėriniai ateina į Facebook'ą

720

 

Štai tokio turinio skelbimą išplatinau Facebooke:

Viena didžiausių rankdarbių svetainių Vėrinys.lt ateina ir į Facebook'ą! Kviečiu jungtis bendraminčius, kūrybingus ir pozityvius žmones. Dalinkitės žinia ir kvieskite savo draugus, nes čia kasdien nauji ir išskirtiniai darbai. Kviečiu ir tuos, kad tiesiog smagu pažiūrėti kaip darbščių rankų dėka pasaulis tampa gražesnis. Nepamirškite ne tik paspausti "patinka", bet ir "gauti pranešimus" arba "įtraukti į pomėgių sąrašą", tada naujienas pamatysite pirmi  Visiem gerų įspūdžių!

 

P.S. Ieškokite    Verti rankdarbiai. Apie kitus pakeitimus tikiuosi praneš administratoriai ;) Tad dėkite darbelius čia, jie iš karto atsiranda ir FB!

GaBiGaBi 0

Turiu klausimėlį, o sakykite čia nuėjus šiuo adresu yra vieno autoriaus darbai ar daugumos autorių darbai iš verinys.lt?

Liole 0

Daugumos, Gabbytte. Ir naujai įkelti darbeliai į verinys.lt automatiškai pasirodo šiame fb puslapyje.

GaBiGaBi 0

Liole, o yra tik verinys.lt, taip? Norint,kad atsirastų ir kiti, tarkim dirbinys.lt reikia kazkam padirbeti tuo klausimu taip? O cia paciu kureju iniciatyva buvo sukurtas facebook puslapis? Siaip esant tokiam fb populiarumui labai gerai, nes ten daugaiu lankytoju apsilanko ir didesnis ratas prasiplecia vieniems per kitus.

Liole 0

Yra visi puslapiai. Pažiūrėk pvz. dirbio psl apačioje, ten FB langas, tik pavadinimas kiek kitas, labiau apibūdinantis psl. "Įvairūs rankų darbo gaminiai"

GaBiGaBi 0

Oj kokia ziopla ir nepastebejau, dabar radau,super dekui labai Jums uz informacija einu ziuret fb puslapiuka

Liole 0

Būna svarbu klausti ir bendrauti. Tai geros kelionės