velunge

Dienoraščio įrašas: autoriaus vertinimas

1300

 

Gavau tokią užklausą iš veltinis.lt   „ Siekdami gerinti paslaugų kokybę, norėtume paprašyti parašyti atsiliepimą apie šį autorių."  Niekur neradau, kur tą vertinimą reik atžymėt?   Gal kas galėtų  man padėt išsiaiškint?

apsiveles 0

Tame pačiame laiške turėtų būti nuorodą, kurią paspaudus turėtumėte galėti įrašyti savo komentarą apie autorių. Ar randate?

velunge 0

Nuoroda įdėta, bet atidarius ją, tik to paklausėjo klausimas man ir tiek. Jau ir ištryniau iš el. pašto tą laišką, tad nebepasakysiu tiksliai. Buvo tuščias laukelis. Na, sekantį kartą žinosiu, kad būtent ten ir reik rašyt

Wool-shred 0

issiunciau apsivelusiam meiles laiska su nuotra kaip pas mane atrodo laukas su ta atsiusta nuoroda

Wool-shred 0

pas mane nera net laukelio kur rasyti atsiliepima. gal tik draugams galima rasyti? neikirtau dar tos sistemos.

apsiveles 1

Vilnos skiautelės pagalba, supratau problemą, bet dar nežinau kaip išspręsti, nes tie autoriai, kuriems neatsidaro normalus langas visai neturi rankdarbių.. Kažkaip svetainė buvo planuota "normaliems" t.y. su rankdarbiais.. Jau galvoju, pakeisiu, pabandykite paspausti ant nuorodos kitą dieną. Ačiū visiems. Kai tik išsiaiškinsiu tvarkysimės su narystėmis radusiems klaidą.

velunge 1

Dabar jau viskas yra, langas komentarui ir vertinimo langeliai. Iš tikrųjų, tai pas mane buvo prašoma įvertinti darbų neturintį autorių. Paspaudžiau bile kąTie „autoriai turbūt net negalvoja rankdarbių turėt, o registruojasi nežinodami, kaip paklaust apie dominantį rankdarbį. Man taip atrodo, gal klystu.

Wool-shred 0

Aha, dabar jau ir man rodo normalu langeli ir galiu ivertinti. Bet nevertinsiu, kadangi nesu turejusi reikalu su siuo zmogeliuku ir neturi tas zmogeliukas jokiu rankdarbiu

apsiveles 0

kadangi žmogus registravosi, svetainė jį laiko autoriumi ir išsiuntė kvietimus parašyti atsiliepimą, nors jei tas narys neįkels jokio rankdarbio, komentaras kaip ir bevertis, nes autoriai be darbų autorių sąraše nerodomi.

Mole 0

Man tai pasitaiė, kurie turi nuostabius darbus ir esu čia bendravusi Lengva tokiu atveju vertinti

Ona 0

Yra komentarai, tai suprantu, bet kurioje vietoje yra autoriaus vertinimo langelis nematau ...

apsiveles 1

Vertinti gali tie asmenys, su kuriais autorius susirašnėjo, jie gauna specialų pakvietimą komentuoti.

Urtestekstile 0

O Jūs nemanote, kad pakvietimas įvertinti žmogų ateina per dažnai? Šiuo metu bendrauju ir dar iki galo nieko nesutarėm, bet įvertinti tą žmogų jau buvau pakviesta gal 5 kartus? Aš mielai įvertinsiu šį žmogų, tačiau kai pakvietimai taip dažnai kartojasi, norisi spausti - "spam"

apsiveles 0

Ačiū už pastabą, rytoj peržiūrėsiu pakvietimų siuntimą.