Wool-shred

Dienoraščio įrašas: Gal kavos? :)

3010

 

Ar sia vasara susibegam puodeliui kavos? Planuoju buti Lietuvoje birzelio 29d. nakti ;) Busiu 2-3 savaites. Noreciau susibegti ;)

apsiveles 1

koks neteisingas yra gyvenimas.. pagalvojau ir neparašiau, o Vilnos skiautelė pagalvojo ir parašė.. va taip ir gaunasi.

Wool-shred 0

Gal mintys sutapo Tai ka, renkames gal, ka?

apsiveles 0

Rankdarbistės tiek atmušė rankeles į rankdarbius, kad nebeužtenka jėgų komentarams.. gal laikas ir vieta ganėtinai abstrakčiai parašyti

Wool-shred 0

Su vieta sunkiau, cia daug Kaunieciu, daug Vilnieciu. reikia bendrai spresti ar kavinukeje, ar pas ka namuose. Ar apskritai nori kas?

Kristut 0

Norim norim, galim į Kauną atlėkti,gal Liole surastų kokią pievą, kavos atsiveztumem, aš tai už Jei nieks nesugalvoja kur, atvarykit pas mane į sodą, vietos sočiai, palapines pastatysime, rasti nesunku

Liole 0

Aš šias tris savaites atostogauju ir viskas labai suplanuota. Tai labai linkiu smagaus susitikimo Baltai pavydėsiu.

RitaJfelt 0

Noriu, aš buvau susiplanavusi beveik visą vasarą, bet Dievas pasijuokė iš mano planų Tad vienai dienai galėčiau atvažiuoti Tai kur ta susitikimo vieta ir kada ?

Wool-shred 0

Rasykit kas kada gali. kur geriau. as be masinos. tad jei ne Vilniuje, metames ant benzo kas su masina ir varom as negalesiu birzelio 30d ir liepos 9 d.

KristinaL 0

Brangute, jei tik busiu gryzus is lenkijos, prisijungsiu. Bet as tokia nieko nezinanti, tai nenoriu jusu planu maisyti. Zinosiu tik po keliu dienu ar prisijungsiu

Violeta 0

Galim Kaune pikniką parke pasidaryti, vietos sočiai draugystės parke pvz. Liepos 6 visiems išeiginė

Aidas 1

Jai manęs nesimato tai nereiškia, kad Jūsų nematau aš jus netik matau bet ir seku kiekvieną dieną

Wool-shred 0

Aha. liepos 6 ar tinka visiems? o kaip del vietos?

Kristut 0

Liepos 4-7 dienomis būsiu išvykusi ir sūnaus gimtadienis 6d,man geriau būtų sekmadienis liepos 10 d pvz.

Wool-shred 0

as liepos 9 krikstisiu drauges vaika. jei 10d tai nelabai anksti butu gerai

irmuzele 0

Parkas—tūsas—piknikas—kitaip—įdomu. Data tikslinkit

Wool-shred 0

data bei vieta priklauso nuo musu visu. As, pvz, Kauno nepazystu, man butu sunku paciai nuo autobuso stoties dasigauti Todel noretusi daugiau nuomoniu kas noretu, kada ir kur. kazkaip mazai norinciu dabar.

Aidas 2

Wool-shred nepriklausomai nuo to ar dalyvausiu ar ne visuomet pasiruošęs pačia priimti pavėžyti kur reikės

Daidija 0

aš noriu, tik nežinau dar dėl laiko, per Mindaugines būsiu mugėje, o tolimesni planai kabo, seksiu naujienas ir bandysiu derintis.

Wool-shred 0

Aidai, aciu, saule Tikiuosi dalyvausi kai nuspresim data.
Zmones aktyviau su pasiulymais
Vilnietes, kas ruosiasi? Vaziuojam i Kauna? Kooperuojames

apsiveles 1

Apsivėlęs atostogauja Siūlau nedaryti susibėgimo per šventes, nes vis vien atsiras daug švenčiančių. Kavos supratau taip, kad pasiskiriame vietą, galima net ir kavinę ir susibėgame ryte išgerti kavos, tiesiog mini susibėgimas.. rimtas tūsas yra jau visai kitas reikalas.. Man atrodo Liolė lyg ir kalbėjo apie tokį vasaros metu, tačiau čia detalių nežinau.

RitaJfelt 4

Turiu tokią idėją - susitinkam kokioje nors gražioje, lankytinoje LT vietoje, pvz. Anykščiai/ lajų takas. kas dar nebuvo aplankytų, pasigrožėtų apylinkėmis. Ten labai gražu, yra parkelis, daug pavėsinių su stalais ir suolais kur galima pasidengti stalą ir pasivaišinti, galima išsikepti šašlykų ar dar ko nors Yra puikus pliažas su pantoniniu liepteliu. Geras krantas, negylu. Ką manot ?

Daidija 0

Ten tikrai nuostabi vieta, buvau dar nebuvo lajų takas atidarytas. Dar aplankytume Puntuko akmenį, galima ir arklio muziejų. Atsivežam kas ką valgys sau ir kaimynui, nu ir tūsas

Wool-shred 0

as tai uz. svarbu ne vienai vaziuot nes nezinau kaip dasigaut

Kristut 0

Niu atostogautojai, kaip dėl kavos?

astra 0

Sveiki ,oi kaip norėčiau vėl visas pamatyti ir pasikalbėti ,bet į Lietuvą atskrendu tik 28 liepos busiu iki 16 rugpjūčio ,mielai išgerčiau puodelį kavos.

Aidas 1

Čia kažkaip reik griežto vieno žmogaus sprendimo suprantu tuos kas iš užsienio bet čia vietiniai tai jau baikit savo datas vardinti bus jai žinoma bus nustatyta data susibėgimui ir pasakokit Jūs ką norit ir kaip norit kas tikrai norės tas dalyvaus ir atras vieną kitą valandą o jai nenori tai ir pasideda aimanos ,,oi negaliu, ai kaip gaila oi tą dieną vėjas ne į tą puse pūs ir tt. Manau kas tikrai norės jiems niekas nemaišys

Wool-shred 0

mes Vilniuje buvome susitike su Aniuta ir Rita as tai 19d jau namucio isskrendu ir i kita miesta nelabai galiu jau vaziuoti. O Vilniuje tai mielai susitikciau si penktadieni pvz jei kas atlektu