apsiveles

Konkursai: Konkurso "Myliu Kalėdas" rezultatai

1380

 

Sveiki,

baigėsi rimčiausios metų šventės - vėl pasitikome sugrįžtančią saulę ir pakeitėme sieninius kalendorius naujais. Nurimus šventiniam šurmuliui ir šąlant bąlant už lango, galime ramiai suvesti Kalėdinio konkurso rezultatus. Pats konkurso pavadinimas nurodo, jog rungtyniavimas nėra pageidautinas, o tai ir išspręndžia visas nugalėtojų rinkimo problemas.

Ačiū visiems už dalyvavimą, ačiū už meilę, už šventes. Kiekvienas Jūsų į konkursą įkeltas rankdarbis su šventiniu aprašu apdovanojamas 80 svetainės taškų.

Geros dienos, sėkmingų metų, daug meilės ir dar daugiau rankdarbių :)

Apsivėlęs Sigitas

Ona 0

Ačiū
O kur dingo Kalėdinės mugės dirbiniai, niekur nerandu ...

Ona 0

Norėčiau persikelti į mezginius...

Liana 0

Sveikinimai visoms..... Ir aš nerandu kalėdų mugės dirbinių..taip pat norėęiau persikelti savo darbelius.... Ar reikia iš naujo įsikelti?

vanille 0

Ogo!!! Ačiu labai už tokią nuostabią dovaną! Labai malonu ir netikėtai. Aš dabar tikrai myliu Kalėdas. Visiems laimingų, pelningų metų!

vilnosmonai 0

Aš irgi pasigedau Kalėdinės mugės dirbinių, kaip juos susigrąžinti?

Violeta 0

Kalėdinių dovanų metas tęsiasi ,valioooo ir ačiū

apsiveles 0

Labai atsiprašau, blokavau darbus, kad pakeistumėte jų kategorijas ir panaikinau "mugės" kategoriją, todėl darbelių nerodo prie blokuotų. Jei norite grąžinti darbus: rinkitės "Mano darbai" -> "Blokuoti darbai" -> pakeiskite darbo kategoriją ir spauskite SAUGOTI.

Milra 0

Vauuuu, kaip nuostabu Ačiū. O žiūriu, žiūriu ir nesuprantu iš kur taip pralobau Kalėdos vis dar tęsiasi ... trys karaliai atėjo netuščiomis

DwarvenSoul 0

Labai ačiū už taškuotas Kalėdines dovanas! Visiems linkiu kūrybiškų ir puikių metų

mazojira 0

nors ir pavėluotai, kaip sakoma "geriau vėliau nei niekada" širdingai dėkoju už taškus beje, jau spėjau ir "pramušti" - t.y panaudoti