Aidas

Dienoraščio įrašas: Medžių kalba

1030

 

Daugelis pasakytų visai seniui smegenėlės tirštėja O man žmonių paskalos ir tuščios kalbos, bile kalbėti nusibodo, todėl dažnai traukiu į gamtą pasiklausyti medžių kalbos. Ar žinot kurie medžiai plepiausi  išduosiu pušys . O beržai tai galima lyginti su vyrų grupe kurie pritaria viskam ir visados smile  Ąžuolas dažniausiai nekalbus toks pasakyčiau yra žmonių tarpe tyli kiaulė gile šaknį knisą  va eglės jos tingios ir kalbą tik vėjui papūtus. girdisi ilgas atodūsis, oi kaip man šiandiena tingisi . Va drebulė tarškalas, pastoviais depresijos apimta, kelia panika  liepa nieko daugiau nekalba kaip tik apie savo išvaizdą. Klevas toks flegamatikas kiek girdėjau niurneklis  kaštonai tarsi kareivėliai su visa karine amunicija  ir dar daug, daug mano gamtos bičiulių, galėčiau vardinti kuo jie dalijęs, apie ką kalbasi, o geriau palinkėčiau ir jums įsiklausyti ir išgirsti.

vidosgalerija 1

Graži medžių kalba jie nesikeikia, nevaidmainiauja, moka išklausyti... gerą jų klausytis. Man labiausiai patinka liepų (pilna bičių duzgimo) ir pušų (jūros ošimo) kalba.

Aidas 1

Malonu žinoti, kad ne aš vienas girdžiu tai

Liole 0

Aidai, kažkada mus tapatinai su gyvūnais. Aš gerai pamenu į kokį gyvūną aš panaši tavo akimis. O koks aš medis?

Aidas 0

Liole tu galėtum būtį vaismedis slyva

Liole 0

graži kaip slyva , supratau

Aidas 0

Liole esi dosnumo pilna ne visi žmonės gali būti vaismedžiais atėjus laikui dosniai atsidėkoti

Liole 0

bet kažkur kirminą vis tiek turiu, tad labai atsipalaiduoti su manim negalima

Aidas 1

Nu taip tavo užauginto vaisiaus kauliukas nevalgomas

smilga 0

Labai tobulai apibūdinai medžius tik aš dabar mąstau ne apie juos.O kažin kaip geriau sutirštėjusios ar suskystėjusios smegenėlės?Liole tegul nepergyvena - kirminas griaužia tik sveikus ,neužterštus vaisius(uogas).

Liole 0

aš devintam danguj