apsiveles

Patarimai norintiems sėkmingai parduoti rankdarbius: Slapyvardis skirtas ne slepti, o rasti

000

 

Slapyvardis – anot interneto: „vietoje tikrojo vardo naudojamas sugalvotas asmenvardis. Neretai vienas asmuo naudoja daugiau nei vieną slapyvardį. Jį gali sugalvoti pats asmuo, jį gali sukurti draugai, vadovai ar bendradarbiai. Kartais slapyvardis po kurio laiko tampa oficialiais vardu ir pavarde“. Tai vardas, po kuriuo jūs slepiate savo tapatybę, bet tuo pačiu metu prisistatote pasauliui. Asmeniškai mano slapyvardis mane slepia, nes aš nenoriu parduoti rankdarbių, nenoriu jo populiarinti, esu sistemos administratorius. O kaip jūs? Norite parduoti darbelius, norite turėti savo brand'ą?

Panagrinėkime slapyvardžius iš visagalio interneto pozicijų. Žinoma, jūsų sugalvotas vardas gali turėti laimingą skaičių, laimingas raides, laimingus sąskambius, tačiau kai kalbame apie internetą – svarbūs kiti dalykai.

Slapyvardžio unikalumas. Ar jis turėtų būti unikalus? Žinoma. Pasivadinkite: 'ji', 'darbininkė' ar kaip nors kitaip.. trumpu skiemeniu ar dažnai naudojamu žodžiu ir pamatysite kiek reikia vargo jus surasti internete, nes trumpas žodelis ar skiemuo yra daugelio žodžių sudėtinė dalis, todėl labai išsiplečia paieška, taip pat kaip ir dažnai naudojamas žodis. Jūsų „markės“ populiarinimas taps jūsų galvos skausmu.

Atminkite, jog veltinis.lt suteikia jums antro lygio subdomeną, tokį kaip „apsiveles.veltinis.lt“, geriau gali būti tik „www.apsiveles.lt“. Jūs turite galingą įrankį ir pagalbininką savo vardo populiarinimui. Kodėl? Paieškos sistemos ieškodamos didelį dėmesį skiria svetainės adresui. Domenas labai svarbu, po to eina antro lygio subdomenas ir taip toliau. Visada geriau bus randamas „apsiveles.veltinis.lt“, o ne „www.veltinis.lt/apsiveles/“. Tačiau, jei tokią progą išnaudosite slapyvardžio „mama“ reklamai, jums nepavyks, nes visi žinome labai stiprių svetainių su tokiais raktažodžiais.

  • Slapyvardis turi būti unikalus, pagalvokite ar vėliau, jei sumąstysite, galėsite nusipirkti tokio pat vardo domeną.
  • Slapyvardis turi būti lengvai skaitomas, nesirinkite vien priebalsių ar balsių kratinio, jį žmonės turi perskaityti ir atsiminti, o dar geriau niūniuoti atminty.
  • Paieškokite savo slapyvardžio internete, pasižiūrėkite, kokią gausite atlaikyti konkurenciją ir kiek svetainių turėsite nurungti, norėdami būti kiečiausiais.
  • Nenaudokite lietuviškų raidžių, specialių simbolių, minusų, pabraukimų. Išvaduokite žmogų nuo būtinybės atsiminti kaip atskyrėte žodžius interneto adrese: "-" ar "_". Lotynų abėcėlės raidės yra puikus pasirinkimas.
  • Jei kursite savo logotipą, pagalvokite kaip lengvai įkomponuosite ten slapyvardį, beje, logotipo nereikia kurti sudėtingo, su šešėliais ir įmantriais perėjimais. Pagalvokite kaip bus, jei norėsite jį numegsti arba išgraviruoti ant stiklinės.

Jau kalbėta anksčiau, visi žinome, jog bloga svetainė, jei joje mažai žodžių... Dienoraštis tam tikrai padeda, darbelių aprašai labai praturtina, draugų nuorodos suteikia papildomas nuorodas į jūsų sritį. Ko vertas jūsų slapyvardžio minėjimas 10 domenų (veltinis.lt, verinys.lt, nerinys.lt, mezginys.lt, piesinys.lt, siuvinys.lt, dirbinys.lt, audinys.lt, feltings.eu, gorget.eu). Populiarėkite į sveikatą.