velunge

Dienoraščio įrašas: Nepavyzdinga narė

3700

 

Sveiki !  Noriu  paklausti, gal kam teko pirkti  mezginių iš  sosimple ? Kai pervedžiau pinigus, dingo kaip į vandenį - į žinutes nebeatrašo nuo pirmadienio, nors pirmadienį žadėjo išsiųsti  megztą kepurę.

apsiveles 0

ar problema išsisprendė ar dar ne? parašykite kaip sekasi, nes nevykdančioms įsipareigojimų teks taikyti sankcijas svetainėje.

velunge 0

Jokio atsako nėra. Bandysiu eit pirmadienį į paštą klaust - gal išsiuntė, tik neparašo, nes kur siųsti buvau nurodžiusi. Paprastai, kai išsiunčiu darbelį, apie tai perspėju gavėją, parašau siuntos registracijos numerį. 3 žinutes jai parašiau ir jokios reakcijos. Na, vis dar norisi tikėt, kad kažkas atsitiko, o ne piktybiškai čia.

velunge 0

Šįryt panelė Vitalija Kmieliauskaitė (sosimple, mmuch) parašė man, kad negalėjo parašyt (nors FB buvo prisijungusi). Kepurė esanti išsiųsta. Deja, pašte siuntos nėra. O jos paskyroje ši kepurė vis dar tebepardavinėjama. Tad manau, kad „užsiroviau" ant nesąžiningos pardavėjos. Jei negausiu kepurės, žadėjo grąžint pinigus. Nors jau savaitę vaikštau į tą paštą: kaip nėr, taip nėr.
http://sosimple.mezginys.lt/rankdarbiai/kepures/kepure-121927.htm

apsiveles 0

pamėginsiu Jums padėti.

apsiveles 0

parašiau sosimple laišką, prašau mane perspėti, jeigu bus imtasi kokių nors veiksmų (teigiamų ar neigiamų), nes jai prižadėjau išmetimą iš svetainės.

velunge 0

Ačiū, apsivėles, būtinai informuosiu . Rytoj dar nueisiu paštan , kad galutinai įsitikint dėl siuntos. Šiandien negaliu nuvykt.

velunge 0

Pasiėmiau kepurę iš pašto . Išsiųsta buvo tik 20 d, kai pradėjau viešint informaciją. Kepurė ne ta, už kurią sumokėjau. Visiškai kitoks mezginys - bile tik kokią įkišo ir tiek. Rašau jai , kad grąžintų pinigus.
http://www.part.lt/img/2e8a0b5928af4cbbe26499d985d82b14998.JPG (mano foto)
šita kepurė, kurią man atsiuntė, yra reto rašto ir yra pas much
http://mmuch.mezginys.lt/rankdarbiai/kepures/kepure-ruduo-2012-2-variantas-117000.htm
Pinigų negrąžina. Įrodinėja, kad tai ta pati kepurė, kurią nupirkau ! Kad atgaučiau pinigus, turėčiau pirma išsiųst atgal kepurę. Už savo pinigus,kurių ji nekompensuos . Nors apgavo ji, ne aš. Pirmą kartą susidū

apsiveles 0

komplikuota situacija, ar dar kas nors skaito šitą susirašinėjimą? Gal kas nori išsakyti savo nuomonę?

blansyte 0

As skaitau..Is pardavejos puses labai negraziai pasielgta,manau ,kad apsiveles turetu imtis kazkokiu tai veiksmu.

Liole 0

Vietoj pardavėjos- aš atsiprašyčiau ir grąžinčiau pinigus. Kepurę padovanočiau, Nors- vietoj pirkėjos jos neimčiau ir nusiųsčiau atgal, bet tik po to, kaip grąžins pinigus. Vietoj pardavėjos- daugiau taip nedaryčiau. Jeigu atsitiktų taip, kaip daryčiau toje vietoje aš, tai vietoj Apsivėlusio nieko nemesčiau. O vietoj pirkėjos- atleisčiau. Bet jei rimtai, jei būčiau pardavėja, taip nesugebėčiau meluoti. Paprastas reikalas, kam tokią košę virti, save apjuodinti.

Liole 0

kepurė ryškiai ne ta!

Ona 0

O ir kepurė nelabai verta, kad tiek nervų kainuotų...

Ona 0

Jūsų pačios tokie gražūs velti darbai Aš pasilikčiau tą kepurę, ir tegul ta "pardavėja" laimingai gyvena... Dabar visi žinos, kad yra nepatikimas žmogus

velunge 0

kepurės nepasiliksiu jokiu būdu, išsiųsiu atgal tuo pačiu adresu, iš kur atsiuntė. Man net užsidėt ją būtų nemalonu dabar jau, žinant kokio žmogaus daryta. Tuo labiau, kad tai visai kitas mezginys.Pirmą kartą susidūriau su apgavyste per tiek laiko, kai pati rankdarbiauju ir tai labai mane paveikė. Ačiū pasisakiusioms.

blansyte 0

pardavejos vietoje as pati iskart grazinciau pinigus.O kepure nesioti po tokiu dalyku tai tikrai jau nebutu malonu.

Wool-shred 0

skaitom, skaitom. ir esu apakus. Pardaveja turi grazinti pinigus ir a[moketi siuntimo islaidas. kepuse grazinti tik po pinigu gavimo. mano nuomone.

GreRus 0

Kepurė tikrai ne ta, turėtų būti gėda pardavėjai

velunge 0

Jeigu jai būtų dėl ko nors gėda, tai nebūtų taip elgusis nuo pat pradžių. Matomai, jai toks planas sekėsi iki šiol. Juk pasisakyti gali tik registruoti vartotojai, o eilinis apgautas pirkėjas greičiausiai numodavo ranka dėl 20-30 lt ir tiek. Aš pati mąsčiau kreiptis į teisėsaugą dėl apgaulės, bet atsisakiau tos minties kol kas. Nebent, jei negrąžins pinigų.

Sigita 0

Vien tai, kad pardavėja nedrįsta pasisakyti šioje diskusijoje viešai, aiškiai rodo, kad ji yra prisidirbusi ir tą supranta. Belieka palinkėti, kad susiprastų iki galo, grąžintų pinigus ir atsiprašytų. Klaidas reikia taisyti.

colibri 0

ir aš skaitau. Pradžioje, prieš savaitę, norėjau parašyti (taip ir pati pamaniau, nes išmokau į visas situacijas žvelgti iš "įvairių" pusių, ne tik iš "juodosios", kad galbūt "pardavėja ėjo, paslydo, koją susilaužė... ir db guli ligoninėj ar pan.", Juk visko šiam gyvenime atsitinka . Tad nereikia iš karto apie "juodžiausią" scenarijų galvoti . Bet paskui... ... na, tikrai nesitikėjau to...
Kepurės tikrai nepasilikčiau. Reikia "atsikratyti" daiktų, keliančių blogus prisiminimus.

velunge 0

Detektyvo tęsinys: į sąskaitą grąžino 15 lt.Likusius sakė grąžins, kai gaus kepurę atgal( tikriausiai pagal savo sugedimo laipsnį sprendžia, kad esu sukčius). Kepurę šiandien išsiunčiau atgal. Tad laukiu iš jos galutinio grąžinimo.

Ona 0

Kūrinys su detektyvo elementais
Laukiame tęsinio ...

Liole 0

ko gero... pagal save sprendžia, kad visi sukčiai. Pasigėdytų geriau. Tikiuosi prie tos kepurės kainos pridės ir Jūsų siuntimo išlaidas. Na jei ne, tai tikrai tokiam nariui šioje svetainėje ne vieta.

colibri 0

na, nei šis, nei tas...

apsiveles 0

seku susirašinėjimą ir laukiu pabaigos. Ar viskas išsisprendė? Kokia dar autorių nuomonė dėl sosimple? Ar tai yra pakankama priežastis mesti autorių?

velunge 0

Kol kas niekaip dar nesibaigė ši situacija. Kepurė guli Šilutės pašte ir laukia, kol ją pasiims, nes namie nerado adresato. Jei kas nors pasikeis, būtinai parašysiu. Manau, kad viešumas yra viena iš priemonių sudrausminti nesąžiningus asmenis.

Ona 0

Mano nuomonė: nemesti

velunge 0

Siuntą atsiėmė 11 val. Deja, joookios žinutės apie skolos grąžinimą, anei pinigų nėr. Tokios tokelės.

GreRus 0

Aš manau, kad nesąžiningiems žmonėms svetainėje ne vieta, būtinai turėtų grąžinti pinigus ir padengti jūsų siuntimo išlaidas. Gali būti, kad ir daugiau žmonių apgavo sosimple, kadangi net viešai apie ją diskutuojant nesugeba grąžinti pinigų.

velunge 0

Pinigus pervedė, tačiau visiška tyla - jokios žinutės iš jos, o tuo labiau atsiprašymo. Siuntimo išlaidos nepridėtos(5,5 lt), tik banko nuskaitymai 3 lt pridėti. Vienu žodžiu, linkiu nė vienam neįkišti rankų į tokį š.., kaip aš papuoliau. O dėl išmetimo, tai manau, kad ji prisiregistruotų kitu vardu, nes ir dabar bent keliais nikais pėdas mėto. Sąžinę iš jos kažkas nudžiovė. Būtų įdomu išgirsti nuomonę iš apsivėlusio dėl skilties „nepatikimos auksarankės ir pirkėjos" įkūrimo (aš siūlyčiau tokią), kur atsiliepimus galėtų parašyti ir neregistruoti vartotojai. Ačiū už diskusiją, jei ne jūsų komentarai, tai gal ir nebūčiau atgavusi pinigų. Dabar su minimaliais nuostoliais pasibaigė.

colibri 0

nuostolius ne vien pinigine išraiška reikia skaičiuoti. Juk ne veltui teisinėje aplinkoje yra terminas "moralinė žala". Ji - žymiai reikšmingesnė. Aš, asmeniškai, blogą žodį, juo labiau poelgį gan ilgai prisimenu... Žinoma, stengiuosi "atleisti skriaudėjui", bet, ir koks šventas žmogau bebūtum, vis vien giliai širdies kamputyje ta nuoskauda nusėda... Tad šiuo atveju derėtų kalbėti apie moralinės žalos padarymą, ne vien zollia, bet visiems mums, šios svetainės "gyventojams"!!!

apsiveles 0

Galima padaryti skiltį "juodas pirkėjų ir padarvėjų sąrašas". Ten rašyti tikrus vardus ir pavardes, o į laiškus, kuriuos siunčia svetainė pridėti nuorodą į sąrašą, kad pirkėjas ar pardavėjas pasitikrintų asmenį, kuriam perveda pinigus.

velunge 0

apsivėles, aš tik pasiūliau. Nežinau, ar pasiteisintų toks sąrašas, bet kol nebandėm, tai ir nežinom . Gal forume reiktų daugiau padiskutuot ta tema?

apsiveles 0

dėl juodo sąrašo buvo tik pasiūlymas, kuris yra diskutuotinas, o dėl vardų.. jei jau pervedėte pinigus, tai žinote tikrą vardą ir pavardę, kuriuos pakeisti sunku, tektų prašyti mokėjimo į giminaičio sąskaitą. Pagal slapyvardį neatspėsi, bet kai reikalas ateina prie pervedimo į sąskaitą, labai daug variantų nebelieka

velunge 0

Ačiū , Liole . Kažkaip buvau nepamačiusi to sąrašo - gal iš skubėjimo pražiopsojau. Tikrai sunkoka surast, nežinant, kur ieškoti. Labiau matomą padaryt - geras pasiūlymas

Kristijona 0

Labai gaila, kad vyksta tokie negražūs dalykai, nes kaip bebūtų tai atsiliepia ne tik konkrečiai nepatikimam gamintojui, bet ir visiems svetainės nariams. Vieną kartą nudegęs žmogus gerokai pagalvos ar bandyt užsisakyt dar kartelį... Nors ir vėlokai pastebėjau šį įvykį, bet negaliu nerašyt, nes iš pasipiktinimo net drebu...