Dienoraštis

1600

Karta buvau stebetoja,kai susitiko du draugai bent jau vienas is ju mane kad jie dar vis esa draugai ir kai jis paklause savo draugo-kodel tu nenori sneket su manimi-tas atsake-zinai laikas bega zmone..  Daugiau..

300

Nu va sveikata grizo.Tortas suvalgytas,sveciai isvyti namo ,griztu i realybe    jau praziurinejau darbelius ikisau savo trigrasi i gincus   -ech smagu cia...  Daugiau..

400

kazkaip ziuriu kad mano piesinius perziuri bet nieks nesusidomi neparaso jokios kritikos:(  Daugiau..

600

Nu va atėjo tikras ruduo su savo grožiu ir bacilom,išguldė visą šeimyną net nėr kada nervintis.Tai vienam vandenuko,kitam arbatėlės, trečiam jogurto ir taip visa diena kaip pasakoj be galo-vienam arba..  Daugiau..

400

sveikos, labai knietėjo iš vilnos pasidaryti pirštuotas pirštines. Bet patirtis tokia, mugėse vis pasimatuodavau veltas pirštines, ir ko tai nepatikdavo, nes jos storokos pirštai nesilanksto ir pirš..  Daugiau..

900

Šiandien  piktas rytas...Nuo 8 dundukas medžius pjauna ( vėtra išvertė  tiesiai po langais) taip kad likau beveik nemiegojus..O vakar ir taip pikta buvo per prakeiktos antenos lūži savo vienintelių se..  Daugiau..

100

Būtini rudens darbeliai padaryti, derlius į sklepą sutampytas,galima atsipūsti  Atgaiva...Dabar jau galima ir malonumams atsidėti... Šiltai susirangius ir dar ,žinoma, kavos pasiėmus, kokį žurnaliu..  Daugiau..

800

Koks oras!! pradzioj nuprause,paskui ismasazavo veideli krusa,veliau gavau snaigiu kauke ir einu atjaunejus, pagyvejus, pagrazejus ,sakyciau myliu toki ora, bet bjaurybe vejas nulauze tv antena.. o ta..  Daugiau..

900

Nu va..Pažadėjo Liolė išmokint riešines velt,o kadangi neužilgo bus torto valgymo diena tai ir dovaną tuo pačiu gavau         apipaišė man rankytes,iškirpo detales...padirbo ''kojines'' taip Liolė..  Daugiau..

200

Kazkaip niekad nesiseke loterijose..ir stai netyciom laimiu simboline dovanele uz uzpildyta anketa...siandien pakvietima i spektakli..sako jei nesiseka meilej sekasi loterijoj...  Daugiau..

Megztai-velto tašiuko gamyba

510

Sveiki, noriu pasidalinti savo patirtimi ir nuotykiais gaminant "megztai-veltą" tašiuką. Štai tokiam tašiukui prireiks apie 230 gr. vilnonių siūlų (būtina sąlyga: 100 proc. vilnos). Užsidedu 104 akis..  Daugiau..

500

Lyja lyja lai lai lai-isejau pasivaiksciot praleke ''isdykelis'' ( beprociu juk negaliu vadint) su truliku ismaude tuo paciu ,smagumelis gyvenimelis su botais per balas jegele ir dzin kad slapia, ir d..  Daugiau..

Pirties kepurės vėlimas

1630

Pirties kepurės vėlimas Priemonės: Vilnos sluoksna (balta, spalvota), žirklės, burbulinė plėvelė, rankšluostis, tinklelis ar uzuolaida, dubuo, ūkiškas muilas, žaliuzės, kepurės šablonas.   Tie..  Daugiau..

400

Ka tik suzinojau , pasirodo siandien Tarptautine Veltinio Diena! Isgirdau per powerhitradio. SVEIKINU VISUS !!!!!!!!!!!!!!!! :)))  Daugiau..

800

Jau spalis ir tikras ruduo prasidėjo  ledukais lyja,brrr Reikia pirštinių pasiieškoti,gal ir kepurę kokią nusimegzti  Daugiau..

400

Salta...salta...saltaa!!!! su vilnonem kojnem,su megztuku..ir vistiek salta!! ant nosies jau varveklis kabo...o ranku pirstu jau nebejauciu kaip uzledeje...ir bingo! auksine mintis riesines! teks visd..  Daugiau..

000

rugsejo 29 nuvaziavom i operos premjera. labai grazus Klaipedos muzikinio teatro pastatymas "orfėjas"  dainavo barokine muzika, gan sudetingas kurinys, bet verta pamatyti  Daugiau..

1200

Na va, praejo paskutinis rugsejo savaitgalis...sestadieni pabuvojau Varenoj, garsiojoj Grybu sventeje, kasmet stengiuosi ten nuvaziuoti- kazkaip dusia pailsi, akis paganau, lasinuku, ar namines duonos..  Daugiau..

100

Gražus vakar šeštadienis buvo  Ryte 10 val. skubėjau pas kaimynę pasižiūrėti riešinių, pasiklausinėti, pasimokyti...Nemažai čia mūsų smalsių susirinko...Smagu susirinkti, pabengrauti. Po pietų skubėj..  Daugiau..

600

Islindau is duso..nervas praejo galiu papasakot-mielas dienorasti kaip gerai kad esi...bla,bla,bla...O buvo taip- siandien puiki diena nuotaika superine,anksti atsikeliau, nes daug darbu prisiplanavus..  Daugiau..

000

Ar kas nors pastebejo nuotaiku veidelius? Matau kad pastebejo..ir sekmingai naudojames o ACIU kas pasakys..nu kas kas -as- sakau- ACIU APSIVELUSIAM ,TU JEGA!!!!  labai fainai, kad puslapis tobuleja ,g..  Daugiau..

400

Su gimimo diena!!! Jau trecia ryta is elies bliaunu ozkos balseliu ( kadaise taip choro mokytojas sake ) draugams  i ausi.Taip jau isejo, kad turiu keleta  draugu rugsejinuku kurie gime is eiles kasdi..  Daugiau..

100

Niekas nieko niekam niekas ne su kuo niekada..Niekas nieko niekam niekas nieko ne su kuo  niekada!!! - ikvepiam ir tesiam-Niekas nieko niekam niekas ne su kuo niekada...Niekas nieko niekam niekas ne s..  Daugiau..

400

Uij siandien dienele..smagumynu pilna, bet uzvis smagiausia buvo kelione namo Teko vaziuoti piko metu mazdaug apie 17 val ir manau dauguma zino kad tuo metu ypac daug buna keleiviu .Tai vat ilipau i ..  Daugiau..

000

Smagu nerti, bet reikia ir darže padirbėti  rudeniški darbeliai, kuriuos taip pat reikia atlikti: bulvytės, morkytės...  Daugiau..

000

Jis augo vaiku namuose iki 10 metu,tada ji isivaikino.Sedejom  kavinukej ir plepejom apie si bei ta ir belenka.Ir kazkaip ir kazkodel isejo kalba apie motina apie butent motiniska meile..Ir man pasida..  Daugiau..

200

Gimiau nei per anskti nei per velai...bet tikra tiesa! Koks realiai geras amzius,nei mum sijonu penkiu sluoksniu reik nesiot ,nei veidu slept, o kur dar flirtas-nekaltas zvilgsnis kvieciantis i lova....  Daugiau..

400

Nusipirkau iš pažiūros tvarkingo, gražaus karšinio. Tai Iš to karšinio veltas rankinukas keliaus tiesiai i šiukšlių dežę :( nu kaip nervas suėmė.. niekaip nesusivėlė. galų gale įkišau į skalbimo maši..  Daugiau..