Dienoraštis

400

Nusipirkau iš pažiūros tvarkingo, gražaus karšinio. Tai Iš to karšinio veltas rankinukas keliaus tiesiai i šiukšlių dežę :( nu kaip nervas suėmė.. niekaip nesusivėlė. galų gale įkišau į skalbimo maši..  Daugiau..

200

Pagaliau sąžinė leidžia velti - lyja :)  Daugiau..

000

rugsejo 1 - stebuklų metas imeciau porą savo darbeliu i siuvini. lauksim ivertinimo is senbuviu  Daugiau..

200

Su rugsejo pirmaja!! su rudeniu! Myliu rudeni netik todel ,kad siuo metu laiku mano gimtadienis   myliu vesesni kone idealu ora,myliu balas,myliu spalvas.Kaip fainai stebeti pirmokelius keliaujancius ..  Daugiau..

000

Štai ir prabėgo vasara žaisminga... Rudens spalvom nudažė žemę...  Daugiau..

700

Valio, dabar bus galima trinti savo prie darbų parašytą komentarą. Aišku, galimybė trinti galios 6 val nuo jo parašymo, tačiau tai jau pažanga. Taigi, jei padarėte klaida arba persigalvojote, trinkit..  Daugiau..

100

Ilgesys...Kiek ir kokiu rusiu jo buna? Vienoks kai ilgiesi prejusiu laiku,smagiu akimirku,atsiminimu...Kitoks kai ilgiesi mylimo...Ir dar kitoks kai ilgiesi kazko kas jau nebesugris...apie sita siandi..  Daugiau..

000

istojau i verinio kluba! siandien pabaigiau savo pirma savarankiska dekupazo dezute!gal kada ikelsiu ir cia savo afigenus darbus :D balkone pasidariau vietos kad butu kur dirbt pagaliau tara..  Daugiau..

000

Kas tu? As nezinau...Is kur tu? Nezinau... Kodel tu? Nezinau...Gimiau.Atsiradau.  Pasauly siam nepritapau,nesupratau... Kas as?Is kur? Kodel? Paklydau.Susimaisiau. girzau...pati sau netikedama par..  Daugiau..

000

veltinis braunasi ant moterų kaklų, į jų ausis, dengia jų kūnus.. tiesiog kažkokia veltiniomanija. Paskutiniu metu padaugėjo ir rankdarbių, ir svetainės lankytojų.. tikėkimės tai bus visiems į naudą, ..  Daugiau..

000

Užeinu, o dienoraštyje švilpia vėjai, visai ištuštėjo... žiūriu vienaip, žiūriu kitaip.. kažko trūksta.. lyg būtų kažkoks įtartinai ramus... pasižiūriu duomenų bazėje... vaje, vaje.. taigi irmužėlės n..  Daugiau..

100

SAULĖ šviečia, GĖLĖS žydi, aplink ŽALIA, tokia graži VASARA Jūs manęs klausiate iš kur aš semiuosi idėjų  visos mano idėjos iš gamtos... kelios nuotraukos iš mano kiemo ružava ortenzija vijokl..  Daugiau..

100

Svarbu pasakyti, nesvarbu ar supras... Čia aš apie kūrybą  Daugiau..

100

Ai, tiesiog nuolaidos. Tam, kad skatinti mokėjimus ne SMS žinutėmis, darom nuolaidas ir dabar mokant internetiniu pavedimu dar daugiau... daugiau... daugiau dienų, nemokamų dienų :) Valio :) Apie vis..  Daugiau..

100

Tavęs nėra facebook, tavęs nėra visai. Gerai tai ar blogai? Greitai policijai norint rasti žmogų reikės suvesti į čia jo vardą ir pavardę. Atsakymas: "Vardenis Pavardenis, foto:.., paskutinis prisij..  Daugiau..

100

Dar vienas dalykas: "nustatymai" skiltyje vartotojas gali įvesti savo asmeninės svetainės adresą, facebook arba twitter anketas, kurios bus matomos jo asmeniniame puslapyje.  Asmeniškai aš jau įsived..  Daugiau..

000

Kiekvienas rankdarbių puslapis ir kiekvienas asmeninis nario puslapis dabar turi savo RSS šaltinį . Aišku, veltinis.lt turėjo ir prieš tai, tačiau dabar jį turi kiekvieno Jūsų asmeniniai puslapiai. ..  Daugiau..

500

Naršiau po internetą ir apsidžiaugė mano širdelė. Svetainė tampa vis labiau ir labiau matoma internete. Į google suvedžiau "apsiveles" - rado, suvedžiau "irmuzele" - rado, suvedžiau "liole" - taip pat..  Daugiau..

Apnerti karoliai

1420

Apnerti karoliai Karoliams pasidaryti reikės:lininių ar kt. nėrimo siūlų,medinių ar kt. karoliukų,vąšelio,kantrybės   1.Pradedame nuo 6 akių pynelės.Sujungiame į ratelį ir mezgame aplink pridedant ..  Daugiau..

000

Lyja lyja lietus per karaliaus pietus..dainuodavom vaikystej braidydami per balas. .sikart nedainavau ,kad zmones nepalaikytu visiska beprote ...jau manau uzteko mano grazaus vaizdelio-bridau basa per..  Daugiau..

000

Ar tu žinai kur klajoja  mano sapanai? Aš nežinau... Iš  bedugnės  pakilę  aukštai neša tolyn mane... Sapnai ! Išauga svajonėms sparnai... Viskas lekia pro šalį. Tai tik Gyvenimas.....  Daugiau..

000

Vėl pripuoliau prie mėgiamiausio užsiėmimo - nėrimo. Apneriu linu karolius - dovana. Dar reik virvelę  nunerti. Baigsiu, įdėsiu nuotrauką.  Daugiau..

000

Kartais kai as nieko neturiu as turiu tave...Tu stebuklas,pasaka,tu -gyvybe, kol nevirsti skausmu...vat taip va...labanaktis...  Daugiau..

000

nai na na nai-ALYVOS!! GYVENIMAS GRAZUS -JEGA!!   siandien tokia nuotaika, sokam is lovu su pizamom pasportuojam! ir visai nesvarbu, kad kiti keistai ziuri,sypsosi,ar reiksmingai sukioja pirsta prie s..  Daugiau..

000

pavasaris pavasarelis...jau pradedu mylet si metu laika ir tik del vienintelio dalyko-svieziu salotu,kruva tikru vitaminu,gera nuotaika garantuota, o ypac patinka sakyt kad apsivalgiau zoles-vieni nus..  Daugiau..

000

Uzlipau ant nuospaudos  netycia..bet turbut labai skaudejo,nes zmogus taip piktai sureagavo-kad tvojo man i nugara nespejus net atsiprasyt,siek tiek pasimeciau,bet vistiek kadangi esu isaukleta ruosia..  Daugiau..