Dienoraštis

1700

Ką manote apie tokius darbus svetainėje.Jeigu prie darbo "autorės" toks komentaras cituoju ''aciu,visom uz grazu zodeli suknytei...Suknele isties nepakartojama..Nesinoretu parduoti,bet labai labai nor..  Daugiau..

6270

Sveiki rankdarbių mylėtojai, reikalinga Jūsų nuomonė dėl svetainės paslaugų kokybės gerinimo. Į galvą atėjo šiokia tokia idėja, tačiau be Jūsų pritarimo ir palaikymo ji nedaug ko verta :) Priešistor..  Daugiau..

6100

Dienos frazė- MAMA AŠ TAVE VISTIEK MYLIU NORS TU BŪNI PIKTA KAIP VELNIAS.....  Daugiau..

1660

Apie batus... Papasakosiu apie batus...Na ne naujiena reikia naujų batų-senieji nunešioti beto laiko klausimas kada pamesiu padus,tad nusprendžiau pasinaudoti išpardavimų bumu ir nusipikrti naujus je..  Daugiau..

720

Sveikos mielos rankdarbių mylėtojos (-ai), ar galite skirti šiek tiek savo laiko užpildyti naujai vykdomo projekto anketą "Kaip gerai pažįstu savo kultūrą?". Anketos nuoroda: https://docs.google.c..  Daugiau..

1290

Noriu pasirodyti, pasidžiaugti ir pasigirti savo dovana, kurią man padovonojo www.molinukai.lt ir veltinis Ačiū Jums  Daugiau..

530

Sveikos visos veltinio maniakės :) Dar liko vietų Sharit Vd Meer tunikos vėlimo kursuose Šiauliuose gegužės 18 dieną. Visos norinčios prašome registruotis  FB puslapyje, kur yra ir daugiau informaci..  Daugiau..

560

Noriu ženytis kol šerkšnas nenutirpo-deja JAM tai nepatiko...  Daugiau..

Kalėdolalija

22120

Sveiki sėkmingai išgyvenę eilinę Kalėdolaliją. Nors dar šventinė nuotaika tęsis kelias dienas, iki sekančios savaitės, tačiau pats laikas suvesti sąskaitas. :) Šiandien vėl atsiverčiau konkursą, graž..  Daugiau..

690

Naujaisiais metais linkiu: Kad ūkis klestėtų, pinigai byrėtų, Kaimynai tylėtų, įstatymai padėtų, Artimieji mylėtų, draugai neišsižadėtų, Sveikata kupėtų ir gyventi būtų gera  Daugiau..

19160

Linksmų švenčių visiems! Apsivėlęs P. S. Smulkios dovanėlės stiprina draugystę: kad per šventes nesijaudintumėte dėl narysčių, visiems jas turintiems jos pratęstos po 10 d.  Daugiau..

11120

Šiandien gruodžio 13-toji  diena...Sninga....sninga...sninga... Bet  kalbama, jog iš Šiaurės ašigalio jau atvyko Kalėdų Senelis...taigi jokie "nelaimingos dienos"  prietarai nebegalioja... Taip šian..  Daugiau..

1390

Brangieji, dalinuosi nuostabiu žiemos grožiu  BŪKITE SVEIKI  Daugiau..

1680

http://inga-bure-bure.blogspot.com/2012/11/planuoja-meistriskumo-seminarus.html?spref=fb     kaip norėčiau ;)  Daugiau..

010

Neriam Vilties Angelusiki gruodžio 20 d. galima nunešti į siūlų parduotuves kur ir pernai  Daugiau..

130

Ecoprint... Reikia išbandyti. Imam dar tik pradedant pažintį su vilna sukurptą "juostą" (turėjo būti šalikas  ) ir bandom įtikinti eukalipto lapus palikti savo atspaudą. Yra! http://www.veltinis.lt/r..  Daugiau..

110

20121115 Mezgu riešines be karoliukų,tiesiog iš labai švelnių pilkų siūlų,be galo šiltos turėtų būti.Su pynėmis ir nykščio erdve. Darbas juda greitai. Tikiuosi,greit nešiosiu,nes lauke labai atšalo..  Daugiau..

Deko interpretacija

1860

Rinkome, rinkome kol stogas nuvažiavo... Pradedu nekęsti šios privilegijos - skelbti konkursų autorius, reikės daryti kitokias rungtis.. kas pirmas įkels darbelį į temą, tas ir laimėtojas :) arba kas ..  Daugiau..

040

20121108 Pagaliau užsiimsiu rankdarbiais.Turiu pradėtų tikrai ne vieną,riešinės taip pat dar nebaigtos nuo pavasario. ir ką aš veikiu?nežinau,bet darbai juda į priekį tik mintyse,o ne realybėje. Su..  Daugiau..

Vėlinės prieš Heloviną

1250

Apie Vėlines ir Heloviną.. Baigėsi dar vienas konkursas, dar vienas fantazijos šėlsmas.. nors šį kartą konkursėlis pasitaikė ganėtinai vangus. Užjūrio linksmybių gerbėjų priešprieša lietuviškam susika..  Daugiau..

16110

apie Džentelmenus... Na kuri nesvajoja sutikti tikro džentelmeno..tik nereik šiauštis ir purkštaut kad gerai toks kokį turi šalia..Slapta kiekviena pasvajoja apie kavą į lovą ,atidaromas automobilio ..  Daugiau..

140

Štai ir praėjo rankdarbių diena. Pasižiūrėjau kaip renka juostas, pasimokiau kilpinį rišti. Kitus pamokiau angeliukus nerti. Ir dovanų gavau keramikinį kiškelį  Daugiau..

760

Sveiki visi, mieli veltinis.lt gyventojai :) Labai noriu pasidžiaugti pirmąja pasakaite, sukurta pagal mano lėlytę. Didžiulis ačiū Andrai Kavaliauskaitei ir visiems Jums už palaikymą, kuriant lėliukus..  Daugiau..

540

Vėl noriu parodyti mūsų vilnos klubelio susibėgimą....:) http://public.fotki.com/dangek/lepei-vlimo-seminar/ po ano pristatymo, prisijungė viena vėlėja, mūsų būrelis po biski didėja. Čia renkasi tos..  Daugiau..

010

Konkursas knygutei laimėti. Žinau, kad ponas Apsivelęs pyksta už tokius įrašus, bet galimybę norintiems turėti ežiuko knygutę noriu suteikti ir mažai sėdintiems FB. Paskaitykite mano blogą ir paband..  Daugiau..

650

Sakoma, kad genialiausios mintys gimsta horizontalioje padėtyje...  Kadangi šiąnakt  ilgai negalėjau užmigti, sugalvojau pasikeisti savo slapyvardį.... Taigi atsikėlusi įsijungiau kompiuterį ir iš ..  Daugiau..

480

Mums atrodo,kad gyvenimas nepasikeis,kad vieną kartą pajudėjus bėgiais,jais reikės važiuoti iki galo........Tačiau likimas turi nepalyginamai daugiau vaizduotės negu mes..........Būtent tada,kai jau m..  Daugiau..

020

Slingas – tai medžiaginė juosta, skirta nešioti vaikui. Jis palaipsniui pakeičia vėžimėlį, nes šiuolaikiškos nepriklausomos, dirbančios, aktyvios moterys nenori prarasti socialinių ryšių ir atitrukti ..  Daugiau..

1180

Noriu pasidalinti su labai graziu praėjusios nakties sapu.O buvo taip,pakankamai prisivakarojusi nuejau pailseti.Nezinau kiek ten laiko buvo,kogero paryciai,suskambo namuose skambutis,as nulekiu prie ..  Daugiau..

300

Sveiki, kaip galima tapti konkurso "Deko interpretacija" dalyviu?  Daugiau..