Dienoraštis

Guolis katytei

770

Prireikė katytei nuvelti šiltą guolį.Niekada nesu vėlusi,bet pabandyti reikėjo.kadangi rezultatas nenuvylė,tai nusprendžiau pasidalinti patirtimi ir su jumis. reikės: apie 250-300 gr.sluoksnos,burb.p..  Daugiau..

740

Nugirstas pokalbis troleibuse..  Niekam ne paslaptis kaip aš mėgstu klausytis..O kitą kart nė nereikia -žmonės taip garsiai šaukia kad ir nenorėdamas girdi..Tai va... -Alio,nu labas, labas  kur čia ..  Daugiau..

370

Sveikos, Šiandien, grižau iš Lietuvos! Nuostabios atostogos, geras laikas praleistas su artimais ir mylimais žmonemis. Pasiilgau Jūsų darbų, komentarų ir žinoma šypsenų. Sau ir Jums palinkesiu nau..  Daugiau..

Paveikslas kieme

20140

PAVEISKLAS KIEME Mums reikės: didelės, tuščios, nusibodusios, erzinančios sienos kieme maišo (pirkau "senukuose" už 3 lt) dviejų storesnių medžio lentučių kelių medvarščių, ka..  Daugiau..

5100

Uffff... pliaupianti prakaitu, apsitaškiusi muiluotu vandeniu,  putotais akiniais ir visiškai išmirkusiomis rankomis, susiraukšlėjusiomis nuo trynimo, galiu nuoširdžiai pasakyti - nors pagal dabartinę..  Daugiau..

000

Pradedančioji menininkė :) Laukiu jūsų komentarų, pastebėjimų, kaip būtų galima patobulinti piešinį :)  Daugiau..

3490

Sveiki. Kadangi vasarėlė jau baigia įpusėti, gal vėl reikėtu susibėgti, linksmai,  kūrybingai, nuotaikingai susirinkti, kalbėti, plepėti, užkandžiauti, darbeliais gerėtis,  patirtimi dalintis. .. Taig..  Daugiau..

940

Diena zoosode   Tikitės kad papasakosiu kokia smagi nereali diena buvo zoosode...Dėja..Noriu labai pasidžiaugt ir pasipasakot, kad šis puslapiukas įgavęs tokį pagreitį per Lietuvėlę, kad žmones jau ..  Daugiau..

Vasaros sezono atidarymas

21140

Vasaros sezono atidarymas- superinis veltinio chebrytės susitikimas Viską pradėjo Plikis ir Ponia- kaip čia kai kas  bičiuliškai pakrikštijo...  sustikom stalas eilinį kartą lūžo nuo vaišių ..  Daugiau..

55130

Birželio 8 dieną 12 val. Kaunas (netoli pc "MOLAS") ! Susitinkam pas Aidą! Kviečiami tie, kurie kuria rankdarbius, mėgsta susitikimus, gerą kompaniją ir skaniai pavalgyti  Susitikimo tema:  Kur pažv..  Daugiau..

350

Visiems labas! Man buvo labai malonu suzinoti apie toki saita, kuriame uzseregistrave daug mena megstanciu zmoniu! Nors man tik 14, as labai megstu piesti. Mano didziausia svajone-tapti izime dailinin..  Daugiau..

030

sveikos, Ggeužės 17-18 d. ir 18-19 d. Šiauliuose organizuojami suknelės vėlimo kursai, užsiėmimą praves meistrė iš Olandijos Sharit Vd Meer. Gal yra norinčių, yra 2 laisvos vietos. Kaina 400Lt kreip..  Daugiau..

15170

Ši diena man ypatinga... Paklausite, kuo? Ogi lygiai prieš metus, vieną puikią pavasario dieną,  klaidžiodama interneto platybėse,  suradau  šį tinklalapį. Tai buvo likimo dovana man. Nepalaikykite..  Daugiau..

16170

GYVENIMS Kuoks tas GYVENIMS gal būti je šy meta y tarmiu meta,  u pati esu iš žemaitijas. Dideliuoji mona genu dalis y “dūnininka“ ,  vo iš mamelės paveldiejau  „dounininku“ genu,  i ta mona ruokun..  Daugiau..

4110

Kiekvienas nubudimas ryte turėtų būti palaima, nes supranti, kad dar vieną dieną sutinki nuotbiame pasaulyje, tuo yra tobulas pasaulis, kad yra ne tik diena, bet ir naktis. Tačiau nevisuomet ryte šyps..  Daugiau..

270

Prisiminiau pirmąją piešimo pamoką kursuose pas profesoriu Kazlauska VDA, kai atėjau neįsivaizduodama kas ta perspektyva, šešėlio reflektas, šviesos bilikai, kompozicija, man tiesiog patiko piešti. Ga..  Daugiau..

370

http://www.youtube.com/watch?v=sbJr829FgwQ Ryžtingai nubloškęs ir tamsą, ir šaltį, Pavasario šėlsmas vėl kelia jausmus. Pajuskim tikėjimą, meilę ir viltį, Velykos sugrįžo! Velykos pas mus!  Daugiau..

1500

...persikrausčiau į naują butą ir mano didžiam nusivylimui apšvietimas čia laaaaaaaaabai nekoks, nežinau kur reiks fotografuoti darbelius..  Daugiau..

1800

Kaip  ne-Žiniukas ( mano patarėjas ) Nežiniuką ( mane ) mokino... Reikėjo man šiandien nuvažiuot į vieną ofisą pasirašyt sutartį...Objektas yra Mituvos gatvėj.. Niuž pažiūrėjau maždaug per maps'ą kur..  Daugiau..

050

Velniop darbą, velniop vyrą ! Šiandien Mūsų diena yra! Gerkim šampą, gerlim vyną Pabučiuokime kaimyną. Pamirksėkim svetimam, Šiandien viskas mums bim bam Su Kovo - 8 ąją !!!!  Daugiau..

680

Te šviečia saulė danguje, Te krenta vyrai mums po kojom, Te žydi tulpės vazoje, Juk šandien kovo 8-oji :)  Daugiau..

670

Jungiuosi prie jūsų visų, nepakartojamų minčių, šiltų ir širdį virpinančių darbelių autoriai :) Tikiuosi praplėsti akiratį,  savo darbelius "iškelti" į dienos šviesą... Dažnai mintys klaidžioja, vaizd..  Daugiau..

550

Sveiki! Aš tikiu, kad viskas prasideda nuo svajonių! Iš pradžių gimsta mintis, po to ją augini, po to ją stengies įgyvendinti! Labai tikiuos, kad atrasiu naujų draugų, pamatysiu įdomių darbų, bei tur..  Daugiau..

330

Sveiki mielieji , visas ir visus auksinių rankų meistrus, moters dienos proga noriu pakviesti į koncertą :) Kovo 9d. Tauragės kultūros rūmuose,17valandą. Renginys nemokamas ;) http://www.facebook.co..  Daugiau..

Dvivalentis

1790

Baigėsi konkursas - skaičiuojam nugalėtojus. Šį kartą neatsižvelgiama nei į balus, nei į balsavimus. Dvipusė komisija nuo svetaiės ir nuo prizo teikėjų nugalėtojais išrinko: 1. Edis su "Aš mylėsiu ta..  Daugiau..

8100

VAIKAI APIE MEILĘ Anūkė žaidė su meškučiu, jis  letenėlėse turėjo širdelę, kurioje buvo parašyta : " I LOVE YOU" Močiute, pasakyk, o kas čia parašyta? paklausė trečius metukus einanti anūkė. Na, mo..  Daugiau..

1700

Ką manote apie tokius darbus svetainėje.Jeigu prie darbo "autorės" toks komentaras cituoju ''aciu,visom uz grazu zodeli suknytei...Suknele isties nepakartojama..Nesinoretu parduoti,bet labai labai nor..  Daugiau..