Dienoraštis

400

Pagauta dvilypės nuotaikos - liūdesio ir artėjančios giedros užsimaniau parašyti čia, kad sužinočiau meno žmonių: - ką manote apie dabartinį meninko, kūrėjo gyvenimą Lietuvoje? Šį klausimą keliu ne ši..  Daugiau..

Seku pasaką

21130

Konkursai prasideda ir baigiasi, o nugalėtojus išrinkti kaip sunku taip sunku. Sunku spręsti kuris darbelis geresnis, kuris labiau vertas prizo nei kiti. Lengva pagal kažkokius kriterijus atitinkamai ..  Daugiau..

010

http://www.homemademamas.net/2010/01/recycled-wall-art.html Radau labai faina nuoroda ka galime padaryti visi, labai patinka vaikams  Daugiau..

Nagų dailė: laikraščių technika

18100

Sveiki Mielieji, išbandžiau naują nagų puošybos būdą, taigi noriu ir su jumis pasidalinti šia technika ;) Svarbiausia- greitai, lengvai,bet nepakartojamai ;))) Taigi, nagus nusilakuojame mėgiama spalv..  Daugiau..

3890

Pasiilgau Jūsų   Pasidalinkite kas kaip atostogaujate vasarą ir paskaičiuokime, kuriuo metu darome susitikimą, kad dauguma galėtų sudalyvauti  Daugiau..

Rankdarbiaujame su AVALONO plėvele

980

Rankdarbiaujame su AVALONO plėvele :) Svarbiausias šio rankdarbio atributas - avalono plėvelė.  Aš jos "randu" dailininkų parduotuvėje . Sukurti rankdarbį reikia: avalono plėvelės, įvairiausių siūlų..  Daugiau..

1060

sveiki dar viena mūsų kurta knygelė "Vieno vabalėlio istorija" (knygelė šiek tiek senesnė, bet nė kiek neprastesnė). Naudota: popierius ir įvairios piešimo priemonės, mūsų neišsenkanti kūryba ir išmon..  Daugiau..

1070

GRAŽUSIS ĄŽUOLAS       Kelionė Kaunan.       Dubysos slėnis.       Ieškome informacinio ženklo, kad "netoliese galima išvysti GRAŽŲJĮ ĄŽUOLĄ".       Randame .       Pasukame miškan.       Vingiu..  Daugiau..

Pasipuošęs indelis

12120

" Pasipuošęs" indelis :) Jums reikės: vienkartinio indelio, likusio išgėrus kavą (), lino virvutės, klijų, storos adatos su siūlu, žirklių ir didelio noro sukurti ką nors gražaus  : .  Imame inde..  Daugiau..

1860

Atšilus orams, kai ne už kalnų šiltasis pavasaris ir visus tiesiog magiškai traukia į gamtą, MANO RANKDARBIAI tampa štai kokiais :DDDD.           Šįtą "gėrį"  surinkome prie Kauno Marių iš Girionių p..  Daugiau..

730

Sveiki visi, noriu pasiūlyti šiokias tokias derybas Veltiniui ;) Ar negalėtumėt šiek tiek sušvelninti narystės sąlygų, norint ją pratęsti. Pvz., kad reiktų puslapyje apsilankyti ne mažiausiai 22 kartu..  Daugiau..

Darom Velykas

11150

Štai ir baigėsi velykinis konkursas "Darom Velykas". Taigi, pagaliau ir aš jus sveikinu su jo pabaiga ir praėjusiomis Velykomis. O dabar dalijamės prizais. Kaip suprantate, laimėtojai esate jūs visi,..  Daugiau..

360

,,Kūryba - sielos kardiograma''...rašė M. Vaišnoras... Ko gero turiu sutikti, nes kiekvienas kuriantis, savo darbais kalba apie save ir pasaulį, kuriame jis esti... Visiems gražaus pavasario , prasm..  Daugiau..

470

Su pavasario svente mielieji,bukit laimingi,labai kuribingi  Daugiau..

260

Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais atėjo pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su n..  Daugiau..

450

Sveikinu Jus su šv. Velykom. Tegul su pavasariu į Jūsų namus ateis ramybė, šiluma, džiaugsmas ir tikėjimas.  Daugiau..

Gėlytės vėlimas

19190

Sveiki, aš taip veliu gėlytę 1. Priemonės: rankšluostis, laminato plėvelė, purkštuvas, muilas, vilna, dekoravimo pluoštai, žirklės. 2. Plonom sruogom traukiu vilną, deš rankoje plati sruoga, kair..  Daugiau..

Minkšta ir pūkuota

1890

Preliminarūs konkurso "Minkšta ir pūkuota" rezultatai (sudaryti 2012 balandžio 01 22:00 duomenų pagrindu). Konkurso iniciatorė įmonė "Midara", kuri nugalėtojams įsteigė 50 Lt., 30 Lt., 20 Lt. prizus...  Daugiau..

460

Sveikos visos ir visi,   pamaniau, kad gal kam nors bus įdomu. Tad nusprendžiau pasidalinti. Kartais mezgant reikia skaičiuoti raštui akis ( nuo kur prasideda, kur baigiasi ir pan.), tad nusprendžia..  Daugiau..

Kanzashi stiliaus gėlytė

660

Siūlau pasigaminti Kanzashi stiliaus gėlytę Japonų kalboje  ''tsumami''  reiškia -origami technika, medžiagos lankstymas.Kanzashi-plaukų puošmena.Jais puošiasi geišų mokinės.Pagal metų laikus parenka..  Daugiau..

15110

Pranešimas auksinės VIP narystės "rankdarbistams"! Veltinis facebooke turi 1100 gerbėjų. Labai tuo džiaugiamės ir Jūsų dėka vis palepiname juos dovanomis. Artėjančių Velykų proga sumanėme atverti ..  Daugiau..

28130

Kur tas troleibusas, kuris važiuoja pro Uteną? Deja, bet troleibuso sulaukti nepavyko. Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą! Su saule, su vėju, nuskridome į Edis lėlių ir  "Vorės" skiautinių d..  Daugiau..

830

41 Kepimo sodos nauda   Kepimo soda (sodium bicarbonate) ir skalbimo soda (sodium carbonate) - tai natūrali gamtinė medžiaga. Ji randama uolienuose, ežerų nuosėduose ir požeminiuose vandenyse. Iškast..  Daugiau..

640

Sveikos (-i), yra pasiūlymas sudalyvauti Švedijos karalaystėje , Stokholme, INTERNATIONAL BAZAAR 2012 parodoje-mugėje. Paroda vyksta 1 dieną , balandžio 22d. Paroda pusiau labdaringa, dalį  už pardu..  Daugiau..

690

Štai dar du tapybos darbeliai tai tik antras natiurmortas ir aš kaip mokytojas džiaugiuos mokinukių tokiu rezultatu žinoma dar daug vandens nutekės kol viskas bus įdealu, bet žinant nuo ko pradėjom ..  Daugiau..

1020

Mezgimas-3 siūlai iš vieno kamuoliuko   Dažnai nutinka taip, kad tenka megzti iš kelių sudėtu siuliukų, o siūlo kamuoliukas tik vienas. Nemažai užtrunka persukinėti siūlą į tris atskirus kamuoliukus,..  Daugiau..

230

Tai va pagaliau prisijungiau ir nutariau pasidalinti savo darbeliais. Šiaip nuo vaikystės šį bei tą sukurpiu megzdama, nerdama, siuvinėdama. O vat prieš metus užsimaniau, kad mano dukrytė butų pakrikš..  Daugiau..

Šalis - Gobtuvas - Liemenė

440

Šalis - Gobtuvas - Liemenė         Mezginiui reikės; 300 gr. juodų, 200 gr. baltų, 100 gr. pilkų siūlų (100 gr. iki 90 metro siūlo). 6 numerio virbalu ir storos adatos ,galų susiūvimui. Mezgima..  Daugiau..

1950

AŠ JAU TAUTODAILININKAS va ir pasigyriau :D  Daugiau..