Dienoraštis

Vidurvasario lobiai...

002

Rodos, tik vakar pasitikome taip lauktą vasarą. O šiandien, nespėję net mirktelti, suvokiame, jog jau vidurvasaris beldžiasi į duris. Išeinu  saulei tekant  pasiklausyti paukščių čiulbesio, kuris v..  Daugiau..

Rudens dvelksmas

220

Kas gražiau už ankstyvą rudens rytą, kai basomis kojomis pajunti gaivios rasos vėsą ir virš galvos praskrendančių gervių klyksmą ???  Daugiau..

Kviečiame į susitikimą.

110

Birželio 7 d. Vilniuje, Kairėnų botanikos sode bus minima Mezgimo viešumoje diena. Šių metų tema - krepšių, pakeisiančių plastikinius maišelius gamyba. Kviečiu visus į susitikimą :)  Smagu pamatyti bū..  Daugiau..

120

Sveiki sulaukę atgimstančios gamtos , toks trapumas , labai panašus į mūzoz apsilankymą, linkiu kūrybos , begalęs naujų įdėjų ir nuostabių rezultatų .  Daugiau..

Konkursas Come-Back-Saulė nugalėtojai

441

Mielos moterys, su Kovo 8! Konkurso nugalėtojos: mazojira, Liana ir astra. Joms didelis ačiū už gražius darbelius ir po 90 d. auksinės narystės. Visoms likusioms dalyvėms - toks pat didelis ačiū..  Daugiau..

Aš esu

000

Ačiū už rūpesti mano kūriniais, bet mane ištiko netektis, tai mano pačios aktyvumas nulinis. Pagarbiai Regina  Daugiau..

Laimingų Naujųjų metų !!! :)

110

Daug naujų įspūdžių, kūrybinių polėkių, kelionių, susitikimų, apsikabinimų, juoko iki ašarų, nuostabių saulėtekių ir saulėlydžių, paukščių čiulbesio, vėjo kopose ir... (sugalvokite patys) :) . Bučkis  Daugiau..

"Puškiai" bando prisistatyti :)

202

"Sveiki visi, kas nori su mumis susipažinti. Esame "Puškiai" - rankų darbo nerti žaislai su siela. Mus taip vadina ne šiaip sau... siela pas mus atsiranda, ne tada, kai jau mus pabaigia ir prisiuna pa..  Daugiau..

Susitikimas dobiliukų pievoje

323

Kiekvienas išsiskyrimas po kiekvieno susitikimo neduoda ramybės susitikti vėl. Taip žodelis po žodelio gimė jau antras šią vasarą susitikimas dobiliukų pievoje pas Kristutę. Kristutes kvietimu ..  Daugiau..

Blokuoti darbai

400

Mielos velejos ,gal patartumėt kaip man atblokuoti savo 3 darbus ...kurie dalyvavo konkurse,,Mano Velykos ,,Žinoma  labai dėkinga  už prizą ,bet darbelius taip pat noriu susigrąžinti.Patarkit ką man d..  Daugiau..

Rankdarbių srauto Alyvinė tema

100

Gražus išdėstymas Rankdarbių sraute pasitaikė, labai pavasariška tema ir alyvine-violetine gama: https://www.part.lt/img/dd23b44d615618c9bf2e9433e476fdb5375.jpg   Kviečiu pasimėgauti.  Daugiau..

142

Sveikinu visas auksarankęs ir moteris su Jūsų dieną linkiu visko ko tik širdis geidžia ir kad dažniau viskas pildytusi su KOVO 8  Daugiau..

1600

Sveiki ar šita svetainė dar veikia ?  Daugiau..

231

Sveikinu visus su ateinačiom šventėm linkiu auksarankiams nežiūrėti į lombardo pusę o toliau kūrti ir dalintis tuo grožiu visiems ko geriausio  Daugiau..

Veltinio velėjams

030

Mielieji ,visus su Veltinio diena!!! Linkiu daug gražių ,originalių darbų .Neišsenkančios energijos ir kūrybos juos veliant .Sekmės gyvenimo ir darbo  kelyje .  Daugiau..

Veltiniautojams

111

Su tarptautine veltinio diena, veltinio mylėtojai ir jiems prijaučiantys! Visiems gražių darbelių ir puikių atsiliepimų!  Daugiau..

oranžinis!

962

O aš būsiu ryklys niam niam niam.. ...ir suėsiu tave niam niam niam..     Kaip skanu kaip skanu niam niam niam... Štai kaip saldžiai sūriai traškiai ir visaip kitaip prasidėjo mūsų susibėg..  Daugiau..

Oranžinis svetainės narių pasimatymas

1130

Kadangi pasigirdo ilgesio vienas kitam balsai, tai pasimatom liepos 2d. 12 val.  Ariogaloje. Sodų g. 16 Susitikimo spalva- ORANŽINĖ Kadangi šventę daromės sau patys, tai kepam pyragus, atsive..  Daugiau..

2017 geguzes 24

030

Pradedam  iš naujo. Ir toliau tęsiam senus darbus . Ir vėl pradedam naujus :)  Žiemai paslepiam vilnas, Kimbam i linus ir medvilnes :)  Siūlai siūlai susivykit siūlo galo nepalikit :)  Daugiau..

Kaip ten gyvenate su rankdarbiais?

2840

Sveiki, po kurio laiko grįžau prie svetainės, malonu, jog dar esate ir neišsibėgiojote :) Ačiū Jums :* Sėdžiu, žiūriu ir galvoju, ką čia pirmoje eilėje padarius.. O pradėjau nuo tarptautinės ..  Daugiau..

Džiaugiuosi

440

Sveikos ir sveiki, širdis džiaugiasi, prieš tris menesius atsitiktinai atradus šį puslapį. Vis dar bandau priprasti prie puslapio. Nors ir nieko neparduodu, bet labai malonu pasižvalgyti po kitų da..  Daugiau..

Komentarai

311

Ar galima padaryti taip, kad gauti zinute, jei kas kitas pakomentavo darba, kuri tu jau pakomentavai? Nezinau, ar teisingai suformalavau klausima :D  Daugiau..

Svečiuokimės

1171

Sveiki visi apsivėlę ir visokiais kitokiais darbais apsidirbę. Noriu paragintį visus svečiuotis vieniems pas kitus, apžiūrėti kas ką veikia, kokio grožio prigamine. Aš senas šios svetainės gyventojas ..  Daugiau..