Dienoraštis

Rankdarbių aprašo konkursas

1550

Sveiki visi, Atnaujinta 04.03: Susumavus rezultatus vienvalde lydere tampa MyLilChest, kuri turi tik 21 darbą, tačiau jos darbų pavadinimo vidutinis ilgis - 72,86 simboliai, o rankdarbių aprašo vi..  Daugiau..

Kaziuko mugė

1220

Tris savaites šurmuliavusi Kaziuko mugė baigėsi. Dalyvių buvo daug, rankdarbių dar daugiau, o daugiausiai sulaukėme lankytojų, kas tikrai džiugina.    Ir mes su Kaziuku po mugę vaikščiojom bei išrink..  Daugiau..

Norvegijos kaziuko mugė

420

Norvegijos Kaziuko muges 1 diena.  Buvo ir nertu rankdarbiu, ir tapytoju darbu, ir veltu darbu, ir siutu...na ir kepiniu skaniu buvo, ir liaudika muzika bei sokiai. LT ambasadores tartas zodis, zodzi..  Daugiau..

Myliu dekupažą

320

sveikutes.... na stai ir as pagalvojiau parasyti cia ir pasipasakotiii... senai zaviuosi dekupazu man visidarbai tokie grazus ir tiek daug jiuose meilesss. ilgai meginau ir galvojiau pabandyti dekupaz..  Daugiau..

Vien tik meilė

710

O dabar pakalbėkime rimtai!   Visų džiaugsmui baigėsi konkursas "Vien tik meilė" . Gal ne tiek konkursas, o labiau darbelių mugė ar paroda. Auksarankėms  buvo nelengva, nes dalyvavimo sąlygų buvo ne ..  Daugiau..

Vėlėjų klubo paroda "Apvalavilnė"

150

Labai šaunu, kad veltinis.lt  turi tokių šaunių narių, kurios susibūrė į vėlėjų klubą ir surengė parodą.                                                        Kviečiame aplankyti!  Daugiau..

Su Naujais metais

210

Su  Naujais metais , mielos kūrybos draugės. Sėkmės, laimės , naujų idėjų rankdarbiams ir pakankamo eurų kiekio užmojams įgyvendinti!  Daugiau..

Laikas keistis

200

Kažkada rašiau ,kad laikas keistis.. Laikas bėga,metai baigiasi... Tai vat....Mečiau darbą..Pakeičiau profesiją..Siekiu mokslo ir naujų įspūdžių,sieju save su savanorišku darbu..Stengiuosi būti gere..  Daugiau..

Baigiasi metai

120

Metai jau baigiasi... Snaigėm užsnigo takelius ir liūdesį... Rytoj ateis nauja diena. Su Naujaisiais Metais!  Daugiau..

Sustokit akimirkai

260

Sustokit akimirkai – senieji metai baigias Su kiekviena baigtim – nauja pradžia Tegul Naujieji neša džiaugsmą, laimę Jūsų  kūryboje, rūpesčiuos ir darbuose.  Būkit laimingi !  Daugiau..

Svetainės išvaizdos atnaujinimas

3620

Sveiki, tikriausiai daugelis pastebėjote svetainė pasikeitė. Pagaliau sukaupiau jėgų ją patobulinti ir štai matote darbo rezultatus. Tačiau tai dar ne pabaiga, o tik didžiausi vizualūs pakeitimai. Da..  Daugiau..

Bėris tarpdury

030

Beslampinėjant Rygos senamiesčio gatvelėmis, užėjau į vieną rankdarbių krautuvėlę. Ir štai koks gražuolis pasitiko tarpdūry https://plus.google.com/u/0/106723108635127359757/posts/cHPgfzYHbuA?pid=..  Daugiau..

Bobų vasara

1570

Sveiki, sulaukę Bobų vasaros konkurso pabaigos. Tikiuosi, pati bobų vasara iš mūsų dar greitai nepabės, bet konkurso rezultatus skelbti reikia. Šį kartą viskas paprasta: 3 vertinimo kriterijai nule..  Daugiau..

Smagus spalvotas gimtadienis

220

Smagus spalvotas gimtadienis   Ko gi reikia, kad vaikų gimtadienis būtų smagus ir išskirtinis? Reikia visai nedaug geros nuotaikos, būrio vaikų ir ... dažų   Priemonės: Guašas Indelis vandens..  Daugiau..

Visus su veltinio diena

260

Su veltinio diena.... Buriu-buriu, avyte žebraburnyte; Aš tau -šėko, tu man vilnos. Čia akmenelis, Čia baltas smėlis, O čia - žalia žolelė... Nemoku verpti, nemoku austi, Bet moku tą dainelę- ..  Daugiau..

Išdykęs pieštukas

460

Labai smagu pasidarbuoti su mažasiais ir juos pradžiuginti. Siūlau pasidaryti smagų pieštuką, kuriam reikia nesudėtingų priemonių, o darbelį galima padaryti labai greitai.  Priemonės: Pieštukas, medi..  Daugiau..

Nedideliam pamąstymui

240

Šeip pamąstymui.. Neseniai buvau išsilavinusių protingų žmonių draugijoje,vienas iš jų buvo filantropas Vladas Lašas,per apdovanojimus jis pasakė-( nepažodžiui tik esmė ) kartais gyvenime reikia suge..  Daugiau..

Paveikslo gamyba

070

Susikurkime paveikslą Reikės- vaškinių kreidelių, plaukų džiovintuvo ir drobės     tirpinam vaškines kreideles su plaukų džiovintuvu ir liejam spalvas-paprasta. Kai sustingsta dar kartą panaudo..  Daugiau..

Štai ir susitikom

1380

Štai ir susitikom... Juokėmės šįkart kaip niekad beveik visi susitikom parduotuvėj,na ne pyragų pirkom,nors kai kas bandė pagudraut atveždama ne savo keptą, bet visvien baisiai skanų.. vėl pyrag..  Daugiau..

Kepurytės-skrybėlytės krakmolinimas

450

Kepurytės- skrybėlytės krakmolinimas Reikės: indo krakmolui virti; krakmolo; nertos kepurytės; 2 ar 3 litrų stiklainio. Prisipilame stiklinę vandens. Disžiąją dalį vandens pilame į puodą, o li..  Daugiau..

Lovoje su rankdarbiu

12100

Sveiki, laikas skelbti konkurso "Lovoje su rankdarbiu" rezultatus. Pateikta 19 darbelių ir tik 2 autoriai nepatingėjo nufotografuoti darbelius specialiai konkursui. Ačiū jiems, ačiū ir kitiems, kurie..  Daugiau..

Veltinio paroda "Prabudimai"

11100

Veltinio paroda "Prabudimai". Lietuvos veltinio amatininkų gildija visus vilnos myletojus kviecia i veltinio paroda PRABUDIMAI (2014.05.03-05.25)   O stai bendras gildi..  Daugiau..

Pieštukinė iš antrinių žaliavų

550

Pieštukinė iš antrinių žaliavų   Reikalingos priemonės: žurnalas, žirklės, klijai, indelis (pvz., traškučių, jogurto, vienkartinė stiklinė ir t.t.), keletas baltų lapų (aš atspausdinu vos įžiūrimas ..  Daugiau..

164 kilometras

1050

164 KILOMETRAS... Man dažnai sako-''tik tau taip ir galėjo nutikti''..Šįkart susimąstau, o tai kuom kalti dar apie 30 žmonių kurie važiavo kartu tuo pačiu autobusu..O gal tarpe jų, buvo dar vienas ku..  Daugiau..