Dienoraštis

Svečiuokimės

1171

Sveiki visi apsivėlę ir visokiais kitokiais darbais apsidirbę. Noriu paragintį visus svečiuotis vieniems pas kitus, apžiūrėti kas ką veikia, kokio grožio prigamine. Aš senas šios svetainės gyventojas ..  Daugiau..

Po naktelės naujametės

340

Po naktelės naujametės gaidys plunksnų nepametęs. Tai ir mes sparnais kūrybos neskaičiuokime, kur ribos... Taip linkėčiau ir jaučiu- nepritrūksime minčių... Tai ir kurkim išdidžiai -..  Daugiau..

Kalėdos prasideda...

010

Nors dar lapkritis - ne gruodis, bet Kalėdas jau užuodęs, Kaunas įžiebė eglutę, nors galingas vėjas pūtė....  Daugiau..

Rankdarbiai, rankdarbiai

700

Dvi rankdarbių mugės Kaune. Lapkričio 25d. 11val. Kauno sporto halėje. Kita - gruodžio 3d. 12-15val.  Kauno Tautos namuose Vytauto prospekte. Gal ir Jums , kaip ir man, smagu ne tik rankdarbius kurti,..  Daugiau..

Nauja skiautinių paroda

331

Nauja skiautinių paroda "Rudens žydėjimas" Kaune, Viešojoje bibliotekoje, ąžuolyne, Radastų gatvėje. Kviečiame į atidarymą 2016.11.10. ketvirtadienį 15val. Nors pasnigo, bet nešąla, tai nutirpo,..  Daugiau..

Laiškai ant klevo lapo

400

Taigi ta pati skiautinių paroda veiks iki spalio 12 dienos. Jei kam įdomu, dar galit suspėti... Rašau aš ilgą laišką ant mažo klevo lapo, nes adata ir siūlas man rašikliu jau tapo. Dygs..  Daugiau..

Mezgimas mašina

410

Vau ........ pamačiau auksinę frazę "Mezgimas mašina - ne rankų darbo mezginiai". Norėčiau pamatyt nuotrauką proceso kaip tai daroma be rankų. O gal jau yra tokia mašinytė sukurta, kad parašei pageida..  Daugiau..

Skiautiniu paroda Kaune

620

Sveikos bendramintes, kazkas prase pasakyti, kai bus skiautiniu paroda. Taigi antradieni - rugsejo 6d. kabinam darbus Svietimo istorijos muziejuje, Kaune. Dalyvaujam ir mes - Moma ir Remaba. Kvi..  Daugiau..

Reik eiliuoto komentaro?

440

Komentaro reik eiliuoto? duokite daugiau man ploto. aš gyvenimą eiliuoju žodeliu švelniu, tyliuoju. Ypatigai man džiugu, kad laikyt gali draugu net ir tą,ko nematai, o tik kūriniu..  Daugiau..

Komplimentai

110

Šiandien bėgimo diena. Ne paslaptis,kad turiu problemų su sveikata tai va eigoje viso to ,kad beprotiškai kašta ir tenka lėkt iš vienos poliklinikos į kitą,nes užsiregistruot pas specialistus vienoj v..  Daugiau..

KLAUSIMAS

000

Gal kas prekiausite per jūros švente Klaipėdoje. Norėčiau prisijungti, primokėsiu. Darbeliu turiu nedaug.  Daugiau..

Gal kavos? :)

3010

Ar sia vasara susibegam puodeliui kavos? Planuoju buti Lietuvoje birzelio 29d. nakti ;) Busiu 2-3 savaites. Noreciau susibegti ;)  Daugiau..

Su vasarėle :)

361

Linkiu pačios nuostabiausios vasaros, brangieji :). Džiugių akimirkų, pilnų kišenių sveikatos ir fantazijos, gaivaus lietaus, pačių sultingiausių uogų, bičių dūzgesio tylų vakarą, dobiliukų kvapo... S..  Daugiau..

Temine fotosesija.

1533

Kvieciu paziureti temine fotosesija "A-lia Russ", kuria mes neseniai dareme su puikia tarptautine (Lietuviu. rusu) komanda Norvegijoje :) Rubai mano kurti, velti. Galvos aksesuarai mano mamos kuryb..  Daugiau..

Odė ištikimiausioms lankytojoms

15112

Sveikos, mielosios mano vėlėjos, mezgėjos Ir įvairių rankų darbo dalykų kūrėjos Kaip Jums sekasi, ką tyliai galvojat? Kokias mintis vienumoj generuojat? Šiaip vos atidžiau čia pasižiūrėjus Atrodo..  Daugiau..

Pamastimas

3360

Kažkada prikėlęs mane iš nevilties ir davęs gyvenimo šviesos veltinis lt. dabar atrodo pats mirštantis kas nutiko ? o gal viskas tas pats, kaip ir buvo, tik aš vėl merdėju ir mano kūryba pabėgus, o ga..  Daugiau..

Autobuse

370

Šiaip gal nesiklausau svetimų pokalbių,bet kartais tenka girdėti nori nenori...Stotelėj atkreipiau dėmesį į vyriškį na toks ką žinau per 30 tikrai švariai apsirengęs,bet veidelis tam tikrą pomėgį jau ..  Daugiau..

Konkurso "Vėl Velykos" rezultatai

760

Vėl Velykos atėjo ir praėjo... su tuo visus ir sveikinu. Dėl konkurso - ačiū, kad dalyvavote, visoms autorėms, kurių darbeliai išliko Velykinėje kategorijoje, pridėjau po +200 svetainės taškų. A..  Daugiau..

Margučių marginimas krepiniu popieriumi

780

Šį margučių marginimo būdą sužinojau praėjusiais metais. Paprastesnio marginimo būdo turbūt nėra, o rezultatas nenuspėjamas :). Čia ne senovinis margučių marginimo būdas, bet kartais įdomu išbandyt..  Daugiau..

Margučių marginimas vašku.

010

Kad ir ilgokai žiema neskuba pasitraukti, Verbų sekmadienį primalė krūvas sniego, vis tiek netrukus sulauksime šv. Velykų. Kokios gi Velykos be margučių. Noriu pasidalinti kaip paprasčiausiu būdu gali..  Daugiau..