Dienoraštis

164 kilometras

1050

164 KILOMETRAS... Man dažnai sako-''tik tau taip ir galėjo nutikti''..Šįkart susimąstau, o tai kuom kalti dar apie 30 žmonių kurie važiavo kartu tuo pačiu autobusu..O gal tarpe jų, buvo dar vienas ku..  Daugiau..

Vandens ženklai

12110

Sveiki, laikas skelbti nugalėtojus. Šį kartą rinkimai nebuvo labai sudėtingi, kartu su Kristina išrinkome būsimą simpatiškų veltų šlepečių savininkę Lianą, kurios vėrinys "Marių bangos" tampa šio kon..  Daugiau..

Kiaušinių marginimas modelinu

350

Kiaušinių marginimas modelinu. Kartais taip mažai laiko praleidžiame su savo vaikučiais per nesibaigiančius darbus, skubėjimą. Prieš šventes pabandykime pabūti drauge ilgiau, skirkime vaikams daugiau..  Daugiau..

Margučių marginimas dekupažo būdu

890

Margučių marginimas dekupažo būdu (be sintetinių dažų ) Neseniai sužinojau naują margučių marginimo būdą. Man jis labai patiko, nes nereikia naudoti jokių sintetinių dažų, todėl juos drąsiai gali val..  Daugiau..

Mintys apie kaimynes

1280

MINTYS Atlėkė kaimynės pas mane cielos dvi,atitempė mano vaikį mat jis į duris skambinėja, pasirodo jau visą pusmetį damos negali ramiai gyvent.Stoviu klausau - Mintys '' kokios abi nesimpatiškos,nem..  Daugiau..

Apie gimtosios kalbos grožį

1550

Sveiki visi, norėčiau padiskutuoti apie kalbą svetainėje, ją, daugeliui mūsų gimtąją, gražiąją, vienintelę tokią. Jau tiek klaidų pavadinimuose ir pasisakymuose, kad "akį rėžia". Tokie jau beraščiai..  Daugiau..

Geriausia diena moterims

130

Visdėlto puiki ta tarptautinė diena..vyrams žinoma išlaidos-bet pripažinkim geriau jau kai masiškai švęst tenka, nei mąstyt namo grįžus ko ta žmona raganėja ir kokią datą vėl pamiršot ..pirmas pasveik..  Daugiau..

Sveikos ir sveiki liaudies meno darbuotojai

140

Sveikos ir sveiki liaudies meno darbuotojai ! Su artėjančia Jus Kaziuko muge. Prašyčiau nepamiršti po mugės papasakoti apie sėkmę joje. Nepatyrusiems ir pradedantiesiems bus labai naudingi praktiniai..  Daugiau..

Laisva meilė

9110

Skaičiuojame rezultatus konkurse "Laisva meilė". Iš ankstyvo ryto iš konkurso buvo išmėtyti naujausiai įkelti darbeliai, kurių aprašai buvo techniški ir neatitiko konkurso sąlygų, visiems kitiems už..  Daugiau..

Riešinių mezgimas

9100

Riešinių mezgimas Internete yra daug riešinių mezgimo pamokų, bet ne viską aš ten radau. Kai ką sužinojau iš riešinių mezgėjų, kai ką iš spaudos, dabar noriu pasidalinti savo patirtimi. Pirmiausia..  Daugiau..

Popierininis knygos skirtukas

370

Popierinis knygos skirtukas: karpinys – lankstinys. Tai bus maža smulkmena – dekoracija, kurią galima panaudoti atvirukų, albumų, knygų skirtukui ir kitai puošybai. Mums reikės gražaus spalvoto store..  Daugiau..

Nepavyzdinga narė

3700

Sveiki !  Noriu  paklausti, gal kam teko pirkti  mezginių iš  sosimple ? Kai pervedžiau pinigus, dingo kaip į vandenį - į žinutes nebeatrašo nuo pirmadienio, nors pirmadienį žadėjo išsiųsti  megztą ke..  Daugiau..

Ramių švenčių Jums

780

Sveiki visi sulaukę švenčių pabaigos. Pats laikas po šventinio šurmulio grįžti į realų gyvenimą ir pradėti dalinti prizus gyvenimiškomis progomis. Pirma ir pati svarbiausia proga - apdovanoti gruodži..  Daugiau..

Vėlimo adatų klasifikavimas

160

Vėlimo adatų klasifikavimas: (pilną šio straipsnio kopiją su nuotraukomis galite surasti čia) Vėlimo adatų rūšių ir tipų yra labai daug. Paskutiniu metu atsirado netgi suktos adatos. Kokias adatas i..  Daugiau..

Naujametinis palinkėjimas

170

Tegul šventinė nuotaika, pripildžiusi širdis šviesos ir džiaugsmo, neapleidžia visus metus! Lai šiais metais visus lydi puikios idėjos, energija ir gerovė! Tebus tai naujų galimybių ir sėkmingo ..  Daugiau..

Viskas apie Vėlimo adatas

450

Viskas apie Vėlimo adatas Savo laiku aš užsimianiau išbandyti Vėlimo techniką "Vėlimas sausuoju būdų su vėlimo adatomis". Ir reikia pasakyti, idomiai nustebau, kad tai nepaprastos vėlimo adatos :) No..  Daugiau..

Ramaus stebuklo laukimo

20150

Būkite sveiki sulaukę Kalėdų, laukdami eilinio saulės grįžimo į mūsų padangę, išjunkite kompiuterius ir televizorius, ištraukite interneto laidus ir atjunkite bevielio tinklo stoteles, nevažiuokite š..  Daugiau..

Svajonėms – sparnų, Tikslams – aukščio

260

Svajonėms – sparnų, Tikslams – aukščio, Siekiams – ryžto ir atkaklumo, Pradėjimams – kūrybiškumo ir visokeriopos sėkmės, Šeimai – santarvės ir meilės, Auksarankų būriui nuoširdumo, draugystės ir savi..  Daugiau..

Kalėdinė dėžutė saldainiukams

040

Kalėdinė dėžutė saldainiukams Paprasta pagaminti iš popieriaus. Tiesiog padidinkite iškarpėlę iki kotio dydžio, kad tilptų A4 formato lape, atspausdinkite, i6kipkite ir suklijuokite vieną kraštinę ..  Daugiau..

Kalėdinės puokštės gamyba

250

Kalėdinės puokštės gamyba Artėja gražiausios metų šventės Kūčios, Kalėdos, Naujieji metai namai prisipildo šilumos, eglutės ir cinamono kvapo, stebuklo laukimo, gerumo, noro  puošti savo aplinką, k..  Daugiau..

Bačiausias konkursas "Balta"

1090

Žiema, meškos ir apsivėlęs miega, o laikas bėga. Pabudau po vienos dienos, po konkurso ir nutariau parašyti. Baigėsi Balta, tiksliau dar neprasidėjo, o jei dar tiksliau, tai buvo, bet pražuvo. Konkur..  Daugiau..

Laikas keisti kailį

1050

Sveiki, artėja Nauji metai, nutariau pakeisti kailį ☺. Kadangi mano vardas Jurga, tai nuo šiol vadinsiuos jurgitux. Kai registravausi prie šio puslapio ir reikėjo įvesti slapyvardį, tai aš pagalvoj..  Daugiau..